• Sessió 18, 28 de novembre

    Separació en síl·labes: correcció els exercicis 1 i 2 de la pàgina 25; exercicis 3 i 4 de la pàgina 25 del llibre; els accents diacrítics, pàgina 30 el llibre; identificació de la síl·laba tònica

    Complement directe, pàgina 168 del llibre, exercici 4, com a deures, exercici 5; ús del pronom EN.

    Lèxic, pàgina 61 del llibre de l’editorial Teide, exercici 20: cascades, delfí, hostatge, planell, posada, ruïna, cataractes, dofí, hoste, plànol, posta, runa, transitar, medi, discórrer, mig, mitjà

    L’article neutre, del llibre, pàgina 195, exercicis 3 i 4 

    Del llibre de l’editorial Teide, pàgines 50 i 51, anàlisi dels textos; preparar, en grups de tres, un text similar, havent-se posat d’acord, primer, sobre el lloc i, com a mínim, cinc aspectes que s’hauran de desenvolupar.

    O/U, dictat de verbs

    DEURES

    Del llibre, pàgina 168, exercici 5

    Preparar un text amb la recomanació del lloc que vau comentar dijous passat. Els comentarem i acabarem d’arrodonir a l’aula. L’havíeu de redactar a partir del model que hi ha a les pa`gines 50-51 del llibre de l’editorial Teide.

    Hauríeu de resoldre l’exercici de comprensió lectora que vaig penjar a l’apartat de Material complementari d’aquest mateix blog. M’heu de portar les respostes a classe.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.