• Sessió 19, 3 de desembre

    Del llibre de l’editorial Teide, pàgina 60, exercici 19 (expressions de distància): a dos dits d’aquí, a les quimbambes, on Sant Pere va perdre l’espardenya, tocant, a l’abast, a tret de canó, a les envistes, a l’altre cap el món, a quatre passes, davant dels nassos, als confins de la terra, a la quinta forca, qui sap on

    Separació en síl·labes (pissarra); identificació de la síl·laba tònica: exercicis 8 de la pàgina 27; les normes d’accentuació, pàgina 27 del llibre, text per accentuar: el primer del full que hi ha penjat al blog, a l’apartat de material complementari

    O/U en els verbs

    E oberta i E tancada

    Complement directe i, correcció de l’exercici 5 de la pàgina 168; ús del pronom EN, exercici 6 de la pàgina 169

    DEURES

    Del llibre, pàgina 26, exercicis 5, 6 i 7 (us els podeu autocorregir vosaltres mateixos. Al final del llibre n’hi ha la solució).

    Acabar d’elaborar el text, en cas que no el tingueu fet sobre la recomanació d’un lloc per visitar. Dijous les comentarem a l’aula.

    Podeu fer el segon text que hi ha en el full que hi ha penjat a l’apartat de Material complementari

    Aquest dijous farem una activitat d’avaluació de curs, centrada sobretot en ortografia.

    Recordeu que m’heu e lliurar, també, l’exercici de comprensió lectora que hi ha penjat a l’apartat de material complementari. Compta com a avaluació de curs.

    Aneu enllestint la lectura de l’Hospital dels pobres. La setmana vinent farem la tertúlia sobre el llibre. Recordeu que m’heu de lliurar un text, d’una pàgina aproximadament en què feu una mica de resum del llibre i n’expresseu la vostra opinió personal. 

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.