• SESSIÓ 9, 6 de febrer

    Numerals, pàgina 142 i 143, exercicis 3

    Lèxic, pàgina 98 del llibre de l’editorial Teide, exercici 10: al punt, caldós, cremat, cremós, cru, cruixent, dolç, dur, eixarreït, eixut, fet, flamejat, guarnit, gustós, líquid, melós, molt fet, picant, alat, sec, sòlid, suau, torrat, tou, ressec

    Complement directe, complement indirecte i atribut: exercicis del full penjat a l’apartat de Material complementari

    Dièresi, pàgina 37 del llibre, corregir l’article 7, exercici 9

    Comentari de la quarta recepta, del full de l’altre dia; comentari de les receptes fetes l’altre dia; preparació a l’aula d’una recepta de postres
    Activitat oral

    DEURES

    Redactar una recepta de postres

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Blog dels cursos de català per a persones adultes del SLC de Badia del Vallès



Categories