• I tu, de què fas?

  Molt bé! Us felicito per la feina feta a la primera entrada! Ara toca parlar de feina…Què feu a la feina?

  “Jo sóc professora. Treballo a Cerdanyola del Vallès en un Centre de Normalització Lingüística. Treballo només a la tarda, faig mitja jornada. Al matí netejo casa meva i faig altres feines de la casa, també estudio.

  A la feina, preparo les classes, tinc reunions amb els meus companys, busco idees per a les classes per Internet i a diferents llibres, també redacto correus electrònics per als meus alumnes.”

  Això és tot! Ara us toca a vosaltres!

  Ànims!

  I tu, de què fas?

 1. cintya

  16 Nov 11
  22:09 #

  jo treballava de cambrera, però en peru treballava en una perruqueria d’estetica, i ara estic buscant treball als matins ia les tardes em connecto al xat i parlo amb la meva família, també faig les coses de la meva casa bo això és tot adeu

  Respondre

 2. Lourdes

  17 Nov 11
  15:16 #

  Hola a tothom!

  Jo sóc química i faig un Doctorat en Química a la UAB. Treballo amb la Mariana (la nostra companya de curs), en el mateix laboratori. Nosaltres treballem tot el dia, fent experiments i coses que sonan molt raras com: nanoparticules, microfluidics, sensores quìmics i coses més complicats.

  M’agrada molt la meva feina, perque sempre hi ha coses noves que aprendre i quan es consigueix resultats és molt important per la teva carrera. Peró no tot és bonic en la Ciencia!….noooo!…. la meva feina és molt decepcionant de tant en tant, perque treballes molt però no tens bons resultats…la quìmica és una miqueta capritxosa: funciona quan “ella” vol!….

  Mèrci!

  Respondre

 3. Ian

  22 Nov 11
  16:48 #

  Hola a tots sóc el Ian, jo treballo com a secretari en una associació de veneçolans que volen la nostra integració a Catalunya, a la feina faig dieversas activitats, com ho són, enviar correus electrònics, inscriure noves persones, actualitzar la pàgina web i moltes altres coses . La meva feina no té un horari fix, pot ser en el matí o la tarda, algunes vegades puc estar mirant l’ordinador fins a molt tard a la nit. Bé això és tot. una salutació per a tots. Gràcies Maria.

  Respondre

 4. ainara

  23 Nov 11
  18:22 #

  Hola! Soc l’Ainara i sóc traductora. Treballo a casa meva. No tinc un horari fix i en teoria puc treballar quan vulgui. Però aixo és teoria i en realitat, normalment, treballo de 3/4 de vuit del matí a dues del migdia i de tres a cinc de la tarda. Divendres no més treballo al matí, de set a tres.
  Tradueixo de l’anglès i del castellà a l’euskera, però a vegades també tradueixo de l’anglès o de l’euskera al castellà o de l’euskera a l’anglès. Faig coses diferents, però majorment, tradueixo software de telèfons i ordenadors. També redacto emails i faig pressuposts i factures.

  Res mes. Bona tarda a tothom!

  Respondre

 5. Bergoi

  24 Nov 11
  15:37 #

  Hola!
  Jo també faig un doctorat en quimica com la Lourdes, faig experiments amb sensors microfluidics amb aplicacions biomedics y ambientals. M’agrada la feina i se viatga molt a altres països per a mostrar els resultats. A vegadas no hi ha resultats i pot ser estresant .
  No tinc un horari fix, pero normalment vaig a las deu del matí y plego a las sis de la tarda.
  Ens veiem avui a la classe, fins després!

  Respondre

 6. Mariana

  24 Nov 11
  15:59 #

  Sòc la Mariana, jo també faig un doctorat en biotecnologia, treballo amb la Lourdes en en mateix laboratori. Tots els dias fem experiments, escribim articles i informes.En la nostra feina intentem fer dispositius que puguin detectar proteins, DNA, celulas i altras cosas mes complexas, pero es molt complicat i moltas vegadas els resultats no son molt bons i es molt frustrant, pero es el dia a dia, també hi ha moments que las cosas surten bè y es molt gratificant. Tinc el mateix horari del Bergoi. Una abraçada per tots i ens veiem a la nit.

  Respondre

 7. Jose Luis

  29 Nov 11
  17:58 #

  Hola a tots!!!

  Soc el Josep Lluis, treballo en una empresa de vidres a Mollet del Valles fins les dues de la tarda. A la feina parlo per telefon, envio correu electronics, faig y demano pressupostos per als clients i proveidors. A la tarda dono classes de matematiques en una academia a Sant Cugat dues vegades per setmana a nois de ESO i batxillerat. Fins despres, salutacions a tots.

  Respondre

 8. Teresa

  29 Nov 11
  22:42 #

  hola a tots jo treballava de cangur,ara estic a l’atur i arà pels matins estic fent un curs de auxiliar de conserje i per la tarda estudio i tambe faig les coses de la casa

  Adeu

  Respondre

 9. mohamed haddachi

  30 Nov 11
  23:59 #

  bona tarda a tothom soc el mohamed traballo e una fabrica construir els forns de ceramic amb gas i electricitat traballo de 6 a 2/4 de tres,dellunes a devendres,si tinem molts feina traballem per la tarda de 4 a 7h, bona nit a tothom i fins aviat.

  Respondre

 10. IVETTE HERNANDEZ CERPA

  07 Des 11
  10:25 #

  Hola a tots!!!
  Sóc Ivette Hernández actualment estic a l’atur. Anteriorment treballava amb Prosegur com Auxiliar de Control en l’oficina de CIAS – Renfe de la Estacion Sants. Els meus funcions consistien:
  * Control i coordinació d’arribada i sortides de les línies de trens Renfe i auxiliars.
  * Gestió de correspondència, atenció telefònica i recepció d’auxiliars
  * Organització i arxiu de la documentació.
  * Redacció de documents diversos i elaboració de quadrants de torns.
  * Suport enllaços gestió de personal: altes, baixes i parts de serveis.
  * Elaboració d’incidències d’usuari, auxiliars i trens de la renfe.
  * Treball en equip amb Centre Control de Seguretat.
  El meu horari era de 6 del matí a 2 del migdia. Estudiï a l’Institut Superior d’Estudis de Seguretat “ISES”, Curs de vigilància i protecció de persones.
  Escolto ofertes de treball.
  Adeu.

  Respondre

 11. pablo

  08 Des 11
  14:30 #

  hola a tots,!!!
  soc el pablo actualment estic a l atur anteroirment treballava de mosso de magatzem. Els meus funcions eren
  *control i coordinacion d arribada i sortides de els mercancies
  *neteja de la nau
  *carregar els camions,guardar en prestatgeries
  *el meu horari era de 7 del mati a 3 del migdia
  bon cap de setmana fins aviat

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!