Com són els costums alimentaris al vostre lloc d’origen?

Hola!

Parlem una mica de cuina?

Com són els costums alimentaris al vostre lloc d’origen?

A Catalunya la majoria de la gent fem 3 àpats, és a dir, mengem 3 cops al dia. Per esmorzar no mengem gaire, un cafè amb llet i un entrepà petit o un croissant. Al migdia, cap a les dues o les tres, dinem i mengem força: un primer plat, un segon plat i unes postres i un cafè o un tallat.

Hi ha gent que berena, els adults berenen una peça de fruita o un iogurt i els nens pa amb xocolata o alguna pasta. A la nit també sopem tres plats, però cada vegada més, la gent mira de no engreixar-se i sopa una mica menys.

La nostra dieta és a base de verdura, llegums, arròs, pasta, peix, carn…també prenem una mica de vi.

Sempre cuinem i amanim amb oli d’oliva, fem molts sofregits (amb base de ceba i tomàquet) i hi ha gent que diu que fem servir bastant l’all. També diuen que mengem molt de porc…és veritat! Mengem molts embotits! Ara som que som a la tardor, ens agrada molt menjar bolets!

Aquests bolets són rovellons!

Bé, doncs ara us toca a vosaltres! Així anem fent boca per al dia de l’intercanvi gastronòmic!

Com són els hàbits alimentaris al teu lloc d’origen?

En què es basa la cuina del teu lloc d’origen?