• Ens coneixem? Sóc la Montse!

  Hola a tots i totes, benvinguts i benvingudes al curs de nivell Bàsic 1 de català, a la Casa de Cultura de Sant Cugat!

  Ja fa dues setmanes que vam començar el curs, per tant ja sabeu dir alguna cosa en català… Què us sembla si comencem presentant-nos? Això ja ho sabeu fer! Digueu el vostre nom, d’on sou, on viviu, quant temps fa que viviu a Catalunya i per què voleu estudiar català.

  Començo jo:

  Em dic Montse, sóc catalana i visc a Barcelona. Sóc professora de català i m’agrada molt la meva feina! Ensenyo català perquè m’agrada que la gent que veniu d’altres països conegueu la nostra cultura i es pugueu integrar a la nostra societat, entendre’ns i comprendre’ns millor, i a la vegada que pugueu explicar com sou i com són els països d’on veniu, a banda que pugueu aconseguir una bona feina!!

  Vinga, qui s’anima a començar?

 1. Felipe

  23 Gen 12
  20:34 #

  Em dic Felipe,sóc cuba i visc a Barbera del Vallés.Tinc trenta quatre anys i sóc estudiante de catalá. M´agrada el catalá perqué necessito una feina i conéixer la cultura catalana.

  Respondre

 2. luis

  24 Gen 12
  15:28 #

  hola bon dia:
  Sòc Luis, Sòc de Oviedo(Asturias) i visc a Badia del Valles. Tinc 35 anys i Soc funcionari. Vull aprendre català per a parlar amb els meus amic en la seva llengua materna. adeu

  Respondre

 3. Pilar

  27 Gen 12
  15:29 #

  Hola a tots! Jo sòc la Pilar i sóc de Pamplona. Fa quatre mesos que visc a Sant Cugat del Vàlles. Sóc músic, el meu instrument és el violoncel. Jo estudi en la Escola Victoria dels Angels amb un professor molt bo. El es diu Lluís Claret. Jo vull apendre català perque la cultura és molt important. Adeu!

  Respondre

 4. Maria

  30 Gen 12
  15:09 #

  Hola bon dia
  Em dick Maria, sóc de Grecia i visc a Sant Cugat del Válles. Fa dos mesos a Espanya i no tinc feina. Fer cursos de catalá perqué m’encanta la cultura local. Fíns demá, adeu!

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!