Ens coneixem? Sóc la Montse!

Hola a tots i totes, benvinguts i benvingudes al curs de nivell Bàsic 1 de català, a la Casa de Cultura de Sant Cugat!

Ja fa dues setmanes que vam començar el curs, per tant ja sabeu dir alguna cosa en català… Què us sembla si comencem presentant-nos? Això ja ho sabeu fer! Digueu el vostre nom, d’on sou, on viviu, quant temps fa que viviu a Catalunya i per què voleu estudiar català.

Començo jo:

Em dic Montse, sóc catalana i visc a Barcelona. Sóc professora de català i m’agrada molt la meva feina! Ensenyo català perquè m’agrada que la gent que veniu d’altres països conegueu la nostra cultura i es pugueu integrar a la nostra societat, entendre’ns i comprendre’ns millor, i a la vegada que pugueu explicar com sou i com són els països d’on veniu, a banda que pugueu aconseguir una bona feina!!

Vinga, qui s’anima a començar?