• Ens coneixem? Sóc la Montse!

  Hola a tothom!!

  Fa dues setmanes que hem començat les classes, al vostre grup s’hi han ajuntat alumnes de diferents B1, per què no comencem presentant-nos? Expliqueu qui sou, què feu, com éreu de petits, on vivíeu i a què us agradava jugar. Vinga, començo jo!

  Em dic Montse i sóc la professora de català, visc a Barcelona i cada dia vinc a Sant Cugat a treballar. M’agrada molt la meva feina, també m’agrada llegir, passejar, viatjar, ballar… De petita era molt xerraire, era grassoneta amb els cabells curts, negres i arrissats, m’agradava molt jugar a fet i amagar, a un-dos-tres pica paret!, a la xarranca i sempre ens inventàvem jocs i aventures amb el meu germà! Ara sóc prima i segueixo tenint els cabells negres i arrissats, tot i que ara els duc llargs!

  Qui continua? Vinga va, endavant!!

 1. Priscy

  26 Gen 12
  19:34 #

  Hola a Tothom
  Em dic Priscy , la meva llengua materna es el español, soc monitora de lleure, treballo a prop de la meva casa, Vis a Sant cugat , tinc una filla. M´agrada molt passajar amb el meu marit y la meva filla, m´agrada cuinar molt. De petita vivia a la selva de peru a Chanchamayo amb els meus pares, els meus germans y la meva germana. Jo era molt prima, els meus amics me decian Olivia, tenia els cabells negres y corts, m, agradava anar en bicicleta, feia molt excursions, jugava molt amb els meus amics, era molt xerraire. Avui soc prima, tinc els cabells marron fosc, soc molt timida quand tinc que parlar en publico.

  Respondre

 2. Karla Silva

  29 Gen 12
  11:15 #

  Hola a tothom,

  Sóc la Karla, visc a Sant Cugat, molt a prop de la estaciò de Sant Cugat, stic al basic 2 de català. M´agrada molt viatjar, escoltar música, ballar i fer exercicis. De petita vivia amb els meus pares i les meves germanas, no era ni prima ni grossa, tenia els cabells una mica curts i negres. M´agrada jugar amb les meves germanas a fet i amagar i a saltar la corda.
  Fins el dilluns!

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!