Ens coneixem? Sóc la Montse!

Hola a tothom!!

Fa dues setmanes que hem començat les classes, al vostre grup s’hi han ajuntat alumnes de diferents B1, per què no comencem presentant-nos? Expliqueu qui sou, què feu, com éreu de petits, on vivíeu i a què us agradava jugar. Vinga, començo jo!

Em dic Montse i sóc la professora de català, visc a Barcelona i cada dia vinc a Sant Cugat a treballar. M’agrada molt la meva feina, també m’agrada llegir, passejar, viatjar, ballar… De petita era molt xerraire, era grassoneta amb els cabells curts, negres i arrissats, m’agradava molt jugar a fet i amagar, a un-dos-tres pica paret!, a la xarranca i sempre ens inventàvem jocs i aventures amb el meu germà! Ara sóc prima i segueixo tenint els cabells negres i arrissats, tot i que ara els duc llargs!

Qui continua? Vinga va, endavant!!

Print Friendly, PDF & Email