El meu personatge preferit del segle XX

Hergé (George Remi) va néixer el 22 de maig de 1907 a Bèlgica. Va treballar de dibuixant i il·lustrador, i va ser el creador del personatge de còmic Tintín, l’intrèpid reporter de Les aventures de Tintín.

Del 1914 al 1918 va fer els estudis primaris en una escola pública, on va destacar perquè ja feia dibuixos sobre la Primera Guerra Mundial als seus quaderns de classe. Va començar a publicar historietes el 1923. El personatge de Tintín va aparèixer per primera vegada el 1929 en una aventura a la Unió Soviètica. Tintín va protagonitzar un total de 24 històries. Va viatjar al Tibet, a l’antic imperi inca i, fins i tot, va arribar a la lluna.

Hergé va morir el 3 de març de 1983 a Brussel·les.

L’any 2011 Steven Spielberg va portar les aventures del famós reporter al cinema.

I a vosaltres, quin personatge del segle XX us agrada?

Print Friendly, PDF & Email