• Anem al mercat!!

    Amb els alumnes del B1 vam anar al mercat de Torreblanca, de Sant Cugat. VA ser una experiència molt enriquidora, ja que van poder practicar tot el vocabulari après a classe i, a més, van tenir l’experiència de poder comunicar-se en català!! Aquí teniu un record de la visita!

  1. Felipe

    29 març 12
    12:48 #

    ohhh,que foto,mmm..molt bé.m’agrada molt.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!