La meva especialitat culinària…

La veritat és que no sóc un gran cuiner, però hi ha una cosa que em queda força bé: la truita de carbassó.

 

 

 

 

 

 

 

Tot seguit us explico com ho heu de fer per preparar-la. Els ingredients necessaris són:

1 carbassó gros

1 ceba

4 ous

1 pessic de sal

oli d’oliva

comí

Agafeu el carbassó, renteu-lo i talleu-lo a daus molt petits amb un ganivet ben esmolat. Peleu també la ceba i talleu-la a trossets petits. Agafeu una paella, poseu-hi una mica d’oli i poseu-la al foc. Quan l’oli estigui calent, poseu-hi el carbassó. Tot seguit, afegiu-hi la ceba amb un pessic de sal i una miqueta de comí. En un bol, bateu els ous amb una mica de sal. Quan el carbassó i la ceba estiguin daurats, traieu l’excedent d’oli de la paella i afegiu-hi els ous ben batuts. Tombeu la truita un parell de vegades amb un tombatruites o amb una tapa. Aneu amb compte de no cremar-vos! Quan la truita estigui daurada, emplateu-la. Amb una mica de pa amb tomàquet està boníssima!

Bon profit!