• Què fas cada dia?

     Aquesta setmana hem après a explicar tot el que fem durant el dia. Us animeu a compartir-ho amb la resta. Us explico els meus horaris, a veure si algú fa coses semblants:

    Jo cada dia em llevo a un quart de vuit del matí (07.15), em dutxo i esmorzo. Per anar a treballar agafo els ferrocarrils, arribo a la feina a les nou en punt i treballo fins les dues de la tarda. Torno a casa, preparo el dinar amb el meu xicot i dinem. Els dimarts i els dijous vaig a l’Escola Oficial d’Idiomes a estudiar i els dilluns i els dimecres a la tarda aprofito per estudiar o treballar a casa meva. Els caps de setmana netegem la casa i anem a comprar el menjar per a tota la setmana, també dinem amb la família.

    Un cop a la setmana faig esport i de tant en tant vaig al teatre.

    I vosaltres? Com és el vostre dia a dia?

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!