• Com era el lloc on vivies de petit?

  Aquesta setmana hem acabat la unitat 3 i hem començat la unitat 4. A la unitat 4 parlarem de com era el lloc on vivíem de petits i les indicacions per anar a un lloc i  acabarem fent una visita a la biblioteca. Ahir vam parlar de com era el lloc on viviem quan érem petits, ara és hora de compartir-ho amb la resta de companys i companyes, començo jo!

  De petita, jo vivia a Barcelona. Barcelona era una ciutat grisa, molt diferent a com és ara!! No hi havia tants museus, tants cinemas ni tants restaurants. Tampoc hi havia tants turistes! No teníem les platges que hi ha ara, on hi ha les platges hi havia fàbriques, tallers, magatzems i també hi havia barraques. Ara Barcelona és molt diferent perquè ja no n’hi ha, de barraques, tampoc hi ha fàbriques i podem gaudir de quilòmetres de platges!

  Com era el lloc on vivies tu de petit?

 1. Rahma,Meron

  13 Mai 12
  17:36 #

  De petita, jo vivia en Addis Abeba,Addis Abeba era força verd y ara també ,no és molt diferent a com és ara,

  Respondre

 2. malika karmoun

  15 Mai 12
  12:19 #

  quan jo era petita ,jo vivia a tetouan en barri tranquil de cosas de dos pisos de coleur blanc, tetouan era un ciutat molt bonita i molt diferant a com és ara, no ha havia tants cosas pareczampla cotxes,cinemas ni tants restaurants, tampoc hi ha havia internet, escolas, supermercats, taller, també hi havia telefono, internet, supermercats, cinemas, i tamb’ platges

  Respondre

 3. maria isabel enriquez mendez

  15 Mai 12
  12:33 #

  Jo naci a la ciutat de bons aires i, el barri on em criï es diu vicente lopez, aquesta situat a la costa nord de la ciutat. era un barri tranquil, de cases baixes i amb petits comerços. Recordo que de petita jugavem amb els meus veïns al carrer, perquè gairebé no passaven cotxes … ara a canviat molt, hi ha edificis alts, botigues més grans, molt més trànsit i fins a la costa del riu de la plata han fet un passeig molt bonic amb restaurants i cafès a on la gent va els caps de setmana … meu barri ha canviat molt!

  Respondre

 4. Montse Alonso

  15 Mai 12
  16:05 #

  De petita jo vivia en Durango, un poble a prop de Bilbao. Era més tranquil que ara i no vivia tanta gent. Jo vivia en un barri tranquil y anava a jugar al carrer de darrere de la meva casa, perquè no passaven cotxes. Hi havia tres cinemes i ara només n’ hi ha un. No hi havia centres comercials i ara hi ha tres. Ha cambiant molt, però segueix sent un bonic poble envoltat de muntanyes en un vall precios.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!