• A mi m’agradaria estudiar…

  A mi m’agradaria molt ser periodista i treballar a la tele. També m’agradaria fer un curs de fotografia. Llavors viatjaria per molts països i faria moltes fotos. Mencantaria explicar coses que passen pel món a través de reportatges.  Aprendria millor l’anglès i, potser, m’aniria bé saber xinès. Així podria parlar amb la gent de cada lloc i em podrien explicar les vivències en primera persona.

  I tu, què faries? què estudiaries? en què treballaries?

 1. Olga mera

  31 Mai 12
  22:29 #

  A mi m`agradaria ser piloto de avió , estaría tot el dia fent el que més m`agrada ,volar.
  Viatjaria i gaudiria de tot el que té de bo la vida.
  Coneixeria tot tipus de cultures i la seva gastronomia i sobretot gaudiria de les seves gents.

  Respondre

 2. Jane Mugyabuso

  01 Jun 12
  17:37 #

  M’agradaria ser programa de disseny de moda. També m’agrada

  estudiar idiomes,per puc viatjar molt països m’encantaria fa desseny de culture .

  Respondre

 3. Jane Mugyabuso

  01 Jun 12
  19:17 #

  M’agradaria ser dissenyadora de moda,Dibuixaria models diferents de vestits,roba,sabates,bolsos ect podria ser farmosa guanyaria molts diners.Llavos explicaria a las personas interesadas a comprar com ho he fet,com he escollit els materiels ect.

  Respondre

 4. Raquel villanueva

  03 Jun 12
  19:47 #

  M’agradaria viatjar per tot el món a diferents països i aprendria noves cultures, estudiaria i treballaria per fer dibuixos de la tele i animació.

  Respondre

 5. Katerin

  04 Jun 12
  15:20 #

  a mi m´agradaria molt estudiar agent de viatjes per treballar en aquet mon i llavors viatjaria per molts paisos tambe aprenderia millor els idiomes,aixi podria parlar amb la gent
  m´agradaria tambe fer mes esports ara qui fa molt bo de temps per posarme en forma

  Respondre

 6. Janeth Hernandez

  04 Jun 12
  18:33 #

  A mi m’agradaria molt poder viatjar pel món sencer, conèixer totes les cultures, m’encantaria tenir el privilegi de poder viure una temporada en xina, Austràlia, Estats Units i en Illes com DUNK ISLAND, BALI, HAWAII, FIJI i SANTORINI entre les principals.
  I m’agradaria aprendre idiomes per poder fer aquest gran somni.

  Respondre

 7. yoanna

  04 Jun 12
  22:34 #

  M’ agradaria molt tindra un vaixell molt gran que tingui de tot,piscina,restaurants,discoteca,teatre,m’encantaria ser el capitá i portaria el meu vaixell a tot el mon,aprendria molts idiomes,coneixeria a molta gent.Quin somni..

  Respondre

 8. Ruth

  04 Jun 12
  22:50 #

  A mi m’agradaria molt tornar a viure a Anglaterra. Viuria molt a prop dels meus pares y els meus germans. Buscaria un treball de mig jornada i tendria una casa petita amb un jardi..pero…tornaria a Espanya de tant en tant perque crec que trobaria en falta el sol!

  Respondre

 9. Paola Alvano

  08 Jun 12
  18:30 #

  A mi m’agradaria estudiar decoració d’interiors i m’encantaria tenir una empresa que comprés pisos en ruïnes i jo els convertiria en palaus amb pocs diners i els venderia a bons preus i així em agraderia guanyar-me la vida.

  Respondre

 10. Ma. fernanda Aguilar

  13 Jun 12
  19:41 #

  A mi m´agradaria viatjar per tot el mon per conèixer novas culturas, gaudiria del menjar tipic i faria moltes fotos per guardar de record.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!