• Lipdub per la llengua amb la cançó “Corren”

    Aquí teniu el vídeo d’un Lip dub que es va fer per la llengua catalana al 2011, en diversos espais de Barcelona, i que va comptar amb la participació de 1.500 persones i de nombroses cares conegudes. El projecte l’organitzava la Plataforma per la Llengua i 23 entitats de persones immigrades amb l’objectiu de reivindicar el paper del català com a llengua comuna, en tant que element clau per a la inclusió social de la població d’origen nouvingut, i garant de cohesió.

    La cançó escollida va ser la que hem escoltat a classe avui: “Corren”, del grup Gossos.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!