• On visc? Què hi ha?

  Aquests dies hem treballat la manera d’explicar on vivim i què hi ha al voltant de casa nostra. Per exemple:

  Sóc la Blanca i visc al carrer de la Riera, número 12, de Sant Cugat. Visc entre una empresa de màrqueting i una urbanització. Davant de casa meva hi ha un estudi d’arquitectura. Darrere de casa meva hi ha jardins. Sortint de casa, caminant a mà esquerra hi ha un centre de ioga i a mà dreta hi ha un bar. Sovint compro en un supermercat que hi ha a prop de casa.

   

  Ara tu! M’expliques on vius i què hi ha al voltant de casa teva?

   

 1. Carina Chacon

  21 Oct 12
  20:07 #

  Sóc la Carina i visc al carrer de la Font pudenta 72 baixos, de Montcada i Reixac.A prop de la casa meva hi ha un petit supermercat i mes lluny un bar i una perruqueria. Davant hi ha las vias del tren i els meus costat hi ha casas, darrere de casa hi ha un riu i un institut. Adêu.

  Respondre

  1. Blanca

   25 Oct 12
   12:01 #

   Molt bé, Carina! I gràcies pel cafè! 🙂

   Respondre

 2. Patricia Sánchez

  27 Oct 12
  11:15 #

  Hola sóc la Patricia i visc al carrer Av. Terra Nostra de Santa Maria, davant de casa meva hi ha una casa molt gran y molt bonica. Darrera de casa meva hi ha les vies del tren, caminant a mà esquerra, davant hi ha una perruqueria. A prop de casa hi ha un parc i un petit supermercat.

  PD: estic en examens al institut per això no he anat a classes.

  Respondre

 3. Patricia Sánchez

  31 Oct 12
  2:18 #

  Hola, ja està feta la pàgina de la nostra classe es diu Català Bàsics http://www.facebook.com/CatalaBasics poden anar donant “M’agrada” d’aquesta manera poden pujar les fotos i comentaris. Fins aviat.

  Respondre

 4. Blanca

  31 Oct 12
  15:06 #

  Gràcies, Patrícia! Qui vulgui pot publicar comentaris al grup de Facebook CatalaBasics! 🙂

  Respondre

 5. Carolina

  08 Nov 12
  3:46 #

  Hola sóc la Caro, visc a Ripollet i jugo a l’hoquei patins a Igualada.
  Devant de casa meva están els mossos d’esquadra i el meu costat hi ha una escola infantil.

  deu fins dijous!

  Respondre

 6. Maria del Pilar García Jurado

  11 Nov 12
  20:49 #

  Hola, sóc la Pilar visc al carrer Pau Casals, número 8, primer segona a Montcada I Reixac.Visc al meu xicot y la meva sogre.
  Vis sobre una botiga i davant de de un bar. Al fons del carrer que esta al costat de la casa meva hi ha un centre comercial, es diu Punt de Montcada.

  Respondre

 7. Leonor

  13 Nov 12
  12:01 #

  Hola sóc la Leonor i visc a Montcada i Reixac al carrer Domenec Fins número 30 primer segona. Visc darrere de la Casa de la Vila i del Jutjat de Pau. Al costat d`una obra. Darrere del carrer Major a prop de totas les botigas i comerÇ on vaig a comprar.

  Respondre

 8. karina

  21 Nov 12
  12:04 #

  hola,sóc la karina i visc al carrer conca,número 1, de montcada i reixac. Davant de cas meva hi ha un supermercat . Darrerehi ha un riu a mà esquerra hi ha cases . Sovint compro en el supermercat que hi ha a prop de casa.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!