• De què treballes? I abans, de què feies?

  Hola!

  Pel cap de setmana us deixo una cançó que m’agrada molt! Alguns ja la coneixeu…com que parlem de la feina…es diu: “L’home que treballa fent de gos”. Trobareu la lletra a Internet! A veure si us agrada!

  D’altra banda, us animo a explicar la feina que feu ara o la que fèieu abans. Com la meva ja la coneixeu us explico la que feia abans…

  Abans treballava de recepcionista a un alberg de joventut. Rebia a les persones que arribaven i els donava una habitació. També els explicava les coses que podien fer per Barcelona i els aconsellava bars i restaurants. La feina m’agradava perquè podia practicar els idiomes que estudio. De tota manera…hi havia moltes coses que no m’agradaven, com els horaris o que hi havia dies que teníem més persones allotjades que llits lliures!! Us imagineu quin embolic!!

  La feina que faig ara m’agrada molt més perquè preparo classes, parlo amb persones de països molt diferents,  explico gramàtica, penso activitats, llegeixo entrades al bloc que escriuen els alumnes, corregeixo exàmens, reparteixo fotocòpies, condueixola classe…

  Bon cap de setmana!

  Maria

 1. MªJesus Alcalde Becerril

  25 Oct 12
  14:29 #

  Hola soc la Mª Jesús i vaig a explicar la meva feina abans i ara.
  En el meu cas el treball de abans i d’ara es el mateix. Fa vint-i-tres anys treballava a la consulta de un Foniatra. Treballava de logopeda de nens i adults amb problemes de parla. Ensenyava als nens que tenien problemes de llenguatge i adults que havien perdut la parla per infarts cerebrals . M’agradava molt el meu treball.
  Desprès, vaig canviar de lloc de feina i vaig començar a treballar amb un psicòleg especialista en tartamudesa. Per tant, sobretot, jo tractava nens i adults tartamuts.
  Fa tres anys aquet psicòleg va morir i jo he continuat amb la seva consulta. Ara continuo treballant amb el mateix que treballava fins ara. Estic molt contenta amb la meva feina perque es molt maco i satisfactori poder ajudar a persones que tenen dificultats i veure com poden superar-les.

  Respondre

 2. Jane Mugyabuso

  27 Oct 12
  21:19 #

  Hola tots, Abans treballava de voluntària amb nens .Jugava molt amb nens. Ensenyava alguns tallers de disfresses, com per exemple fer un vestit de dràcula,un vestit de princesa.Explicava moltes coses als nens .Hi Havia nens que no els agradaven disfrassar-se per què tenien por.
  La feina que faig ara és mestre d’anglès amb nens i adults. Converso,gramàtica,lèxic,verbs etc.M’agrada molt però tinc que preparar les meves clases.Condueixo les meves clases tambè ofereixo diverses matèries,M’agrada molt la meva feina i per què m’agraden els nens.

  Respondre

 3. Araceli Romero Guardeño

  28 Oct 12
  23:12 #

  Hola,us explico la meva feina: soc infermera a un CAP i abans traballava a un hospital. Quan vaig començar als estudis traballava a una empresa del textil combinava el trabavall amb els estudis.
  M´agrada mes l´actual feina en la que estic mes en contacte amb la gent i tinc posibilitat de puder ajudar.

  Respondre

 4. fernando leon

  29 Oct 12
  13:11 #

  Abans, quan vivia a Mexic treballava a la empresa del meu pare; veniem materials per la construccio; ja saps: ciment, acer i calç principalment;. Tambe donava classes de Historia en una escola secundaria i, llavors, vaig coneixer a la meva xicota quan ella estava de vacances a Mexic, ella es catalana i viu aqui, per aixo la relacio es va fer complicada. Ella va tornar al meu pais un parell de vegades i tambe vaig venir a espanya abans de decidir venir a viure amb ella. Ara mateix no treballo perque no tinc permis de treball pero estic fent els tramits per aconseguir-ho. Mestrestant venc per internet totes les coses que vaig deixar a Mexic, totes les meves col.leccions, de llibres, de star wars, de scalextric, de guitarres electriques, de comics, de vinilos, etc, etc. En realitat, ara m’avorreixo molt, no tinc molts amics i cerdanyola es una ciutat extremadament tranquil. En canvi, el curs de catala es molt agradable, util i divertit

  Respondre

 5. Paola

  29 Oct 12
  13:16 #

  quan vivia a Xile, treballava de guia de turisme, anava molt d’hora a l’aeroport a buscar els turistes i els traslladava al seu hotel, al camí explicava com era la ciutat, el clima, la moneda oficial, etc, la majoria venien amb un programa paquet “llacs andins” que de tant en tant havia de viatjar amb ells a fer la travessa dels llacs, era un passeig meravellós, però si visitaven només la ciutat per negocis la meva feina era organitzar passeig per la ciutat, visitàvem vinyes , platges i serralada, era una feina molt entretinguda però no tenia molt de temps per a mi.
  ara treballo a casa, m’ocupo de tot, faig les compres, preparo el menjar, faig la neteja, en el meu temps lliure vaig a la piscina tres vegades per setmana, dilluns i el dimecres vaig a classes de català, cada dia per el mati faig ioga, i els dissabtes vaig a classes de costura, ufff ara tinc menys temps que abans

  Respondre

 6. MªDolores Romero

  29 Oct 12
  15:31 #

  Hola soc la Dolors
  Aquesta es la meva experiencia laboral.Abans traballava de agent comercial, durant vint-i-un anys .La feina m’agradava molt perque estava en contacte amb la gent i passeijava per tota Barcelona visitants clients.
  La campanya de nadad era molt estressant,traballava moltas hores per fer el maxim de visites per vendre,perque anava a comisio pura i dura i tenia que cobrir objetius.
  Ara no traballo he tingut que deixar de traballar per enfermetat.
  Ara faig a curset de catalá,informática i les feines de casa meva.
  Fins que me operi i podré incorporame un altre vegada.

  Adeu fins dilluns

  Respondre

 7. Liseira

  29 Oct 12
  17:05 #

  Hola soc la Liseira ,
  Quan vivia a Puerto Rico treballava en una botiga de sabates i ascesorios en el torn de les tardes després de sortir d’estudiar la carrera de disseny gràfic. Durant la setmana els matins em tocava fer pràctiques d’estudi en què compaginava amb els dies d’estudis a la universitat. Després al venir-me a estudiar el meu mestratge a Barcelona ja em dedicava a estudiar només i quan estava acabant vaig estar treballant de pràctiques en una agència de promocions i esdeveniments que m’agradava moltíssim.

  Des d’aquest llavors em vaig dedicar a estudiar relacions públiques i esdeveniments, en la qual m’encantava aquesta via per a la meva vida professional. Per això vaig estar treballant com pràctiques en una agència internacional en el departament de màrqueting internacional com la coordinadora d’esdeveniments va ser una gran experiència.

    Ara no tinc feina porto dos anys buscant feina en la qual és un mal moment de la meva vida en què la crisi m’ha impedit seguir endavant en tenir una feina digna i tenir una vida satisfactòria no menys alegre.

  fins dilluns !!

  Respondre

 8. Pamela

  29 Oct 12
  18:55 #

  Hola,
  Ara jo soc informatica, administro totes les dades del col.legi de gestors.
  Busco dades, faig informes, reviso el sistema de informació perque tot este bé, reviso l’espai disponible i optimizo les consultes de les dades.

  Abans d’acabar la meva profesió, treballava uns anys en una imprenta, etiquetava i possava en sobres les cartes dels clients, i un altre grup portava els clients la seva carta. Despress treballava com recepcionista en un gimnas
  parlava amb la gent i explicava els clients com tenia que fer els exercisis i qui podia ajudar, i venia productos del gimnas i paquetes de promocio. Aixo m’agradava molt.

  Ara la meva feina no es molt dinamica.

  Respondre

 9. Gergana Nencheva

  04 Nov 12
  21:09 #

  Hola, soc la Gergana. Abans treballava de profesora de angles perque els meus primer estudis a Bulgaria eren Filologia Anglesa. Ensenyava angles a adults i als nens de 15 anys. Era divertit pero sempre pensava fer mes coses. Per aixo havia de estudiar mes. Com m’agradava la economia, fa 6 anys estudiava economia.
  Ara treballo de comptable a una empresa gran a prop de Cerdanyola. Tinc contacta amb molt gent de molts paisos europeos que parla alemany, angles i castella. Treballo des de les 8 fins a 5 de la tarda. El horari m’agrada molt perque puc anar a clase de catala o fer yoga despres de tornar de la feina.
  Adeu i fins dema.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!