De què treballes? I abans, de què feies?

Hola!

Pel cap de setmana us deixo una cançó que m’agrada molt! Alguns ja la coneixeu…com que parlem de la feina…es diu: “L’home que treballa fent de gos”. Trobareu la lletra a Internet! A veure si us agrada!

D’altra banda, us animo a explicar la feina que feu ara o la que fèieu abans. Com la meva ja la coneixeu us explico la que feia abans…

Abans treballava de recepcionista a un alberg de joventut. Rebia a les persones que arribaven i els donava una habitació. També els explicava les coses que podien fer per Barcelona i els aconsellava bars i restaurants. La feina m’agradava perquè podia practicar els idiomes que estudio. De tota manera…hi havia moltes coses que no m’agradaven, com els horaris o que hi havia dies que teníem més persones allotjades que llits lliures!! Us imagineu quin embolic!!

La feina que faig ara m’agrada molt més perquè preparo classes, parlo amb persones de països molt diferents,  explico gramàtica, penso activitats, llegeixo entrades al bloc que escriuen els alumnes, corregeixo exàmens, reparteixo fotocòpies, condueixola classe…

Bon cap de setmana!

Maria