• On vius?

  Aquesta setmana hem après a dir què hi ha al nostre carrer i al nostre barri. També hem après a dir què hi ha a prop de casa. Ara us explicaré què hi ha a prop de casa meva.

  “El meu barri és al nord de la ciutat. Hi ha un parc per anar-hi a passejar o a llegir. També hi ha moltes botigues.  El meu carrer és molt tranquil. A prop de casa meva hi ha una llar d’infants, una farmàcia i dos bars. Al costat de casa meva hi ha una perruqueria i a davant hi ha un taller mecànic. Casa meva és a prop de l’estació del tren, a 100 metres, però és lluny del mercat.”

  I a prop de casa teva, què hi ha? A quin barri vius? Vius al centre de Cerdanyola?

 1. Maria Carme Selva Sarrio

  05 Nov 12
  23:13 #

  Bona nit sóc la Carme i jo visc al poble del costat de Cerdanyola, tinc que atravesa el pont de la autopista i el riu esta una mica lluny de la escola. El meu carrer es bastan tranquil a la vora tinc el pabelló municipal i a prop una perruqueria, endevant hi ha una botiga de tot i mes pisos i al darrere un parç, A prop hi ha el mercat també la parada del bus. M’ agrada el meu barri.

  Respondre

 2. vanesa rubiera

  07 Nov 12
  22:42 #

  Jo visc a Ripollet, al barri del Pont vell. A sota del meu edifici hi ha un bar i una carnisseria. Al costat hi ha un supermercat i davant una botiga de roba. En el meu carrer també hi ha un forn de pa.

  Respondre

 3. merybeth

  13 Nov 12
  22:56 #

  bona nit soc la mery jo visc a cerdanyola del valles, al barri de la farigola .
  al costat de cap de la farigola i davant hi ha un bar i un badulaque . la meva adreça es carretera barcelona cent quaranta set quart primera

  Respondre

 4. tina

  17 Nov 12
  20:03 #

  Bona nit sòc la tina jo visc a Cerdanyola,al barri banus davant meu ni ha dues botigues el area de guissona i una botiga de roba i a pròp meu esta la guardia urbana

  Respondre

 5. jose luis

  19 Nov 12
  17:25 #

  hola,soc el josep lluis, visc al carrer rda de cerdanyola nº 12-c de cerdanyola. Al meu carrer tinc dues calçada i un petit jardi al mix, comença a la plaça de la C fins a una rodona a prop de l’ autopista. No hi ha molt botigues, a prop de la plaça de la c,hi ha una farmacia ,perruqueria de homes i donas, a la dereta direccio barcelona hi ha el parc del turonet i a la esquerra el parc dels pins a continuacio hi ha atre rodona , ia continuacio a la esquerra hi ha botigas de mobles,de roba,panaderia ,bar i tapisser,pisos i benzinera i a la dereta kasas adossadas i una de aquestas es on visc yo con la meva familia,salutacions

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!