• No has vingut a classe? Què hem fet avui!

  Hola!

  Aquest és un espai per explicar el que anem fent a classe, així si algun dia no podeu venir podeu consultar aquí el que hem fet.

  Avui, dilluns,26 de  novembre,  hem après uns quants of icis, els llocs on es treballa i explicar què fem un dia de les nostres vides.

  Hem començat la unitat 6 del llibre: hem fet les  activitats 1 i 2. També heu explicat on viuen i de què treballen els vostres familiars.

  A part, hem continuat repassant les hores, parts del dia i numerals.

  Repasseu-vos els presents d’anar i fer.

   

  Del Quadern d’exercicis, hem fet l’exercici 7, de la pàgina 23, hem corregit la primera part de l’exercici 3 de la pàgina 28.

  Com a deures, teniu la segona part de l’exercici 3 de la pàgina 29.

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!