• Quin és el teu dia preferit?

  El dia que més m’agrada de la setmana és el divendres perquè només treballo al matí i tinc la tarda lliure. Al matí, em llevo a un quart de 8. A un quart de 9 agafo el tren. Començo a treballar a les 9. Durant el matí sovint preparo classes, a vegades faig reunions amb els companys i de tant en tant envio correus electrònics. Plego a les dues. A la tarda no treballo, vaig a un curs de teatre. Al vespre quedo amb els amics.

  I tu? Quin és el teu dia preferit? Què fas?

 1. Maria Carme Selva Sarrio

  26 nov. 12
  23:19 #

  Hola jo sòc la Carme, realment no tinc cap dia preferit però, per dir algun, es el diumenge. Em llevo més o menys a 2 quarts de onze esmorzo tranquilament, netejo la casa i preparo el dinar per ala meva familia, després em arreglo amb roba de esport i vaig caminan al poliesportiu i faig natacio duran una hora, de tan en tan faig bicicleta o caminadas a la montanya, m’ agrada molt fer cosas a l’aire lliure.Déspres de dinar faig la mitgdiada i poso la televisió per veure pelicules amb el meu marit

 2. jose luis

  28 nov. 12
  9:33 #

  hola soc el josep lluis, el dia preferit per mi pot ser el divendres al vespre o be el dissabte ja que faig cosa diferent de atres dias. el dissabte normalment em llevo a la mateixa hora que altres dias a 2/4 de vuit del mati miro internet ,a dos quarts de nou almorzo esmorzo i posteriorment vaig a caminar una hora i trenta minuts,em dutxo i a vegadas vaig a comprar am la meva dona,aprofitem per estar junts i atres dias dinem fora i per la tarde anem al cine i atres vegadas anem am les amics a sopa i ballar a un rerstaurant.

 3. Vanesa

  28 nov. 12
  23:32 #

  El meu dia preferit es el dimarts, per que a la tarda tinc classe de dansa del ventre. Al matí, em llevo a les 9 del matí, esmorzo i miro una estona la tele. Vaig a comprar el pa o el que em calgui i despres preparo el dinar. A dos quarts de tres dino meng amb el meu xicot. Si puc, faig la migdiada. A les 6 faig classe de dansa. Quan arribo a casa, em dutxo, miro la tele una estona i preparo el sopar.

 4. Maria

  30 nov. 12
  10:15 #

  Soc la Maria, de dilluns a divendres em llevo a las cins cinc de la matinada.

  Quan es em llevo de vagadas em ducho al mati o a la nit depen lo cansat que estic.

  Traballo de sis a dos de la tarda, vas vaig a dinar amb als meus fills.
  Dilluns i dimecres a la tarda de cinc a set vaig a classes de catalan català , el dimarts y el dijous els meus fills fan activitas i los llevo els porto jo.
  els divendres aprofito per estar am las meves germanas y els meus cosins.

 5. merybeth

  30 nov. 12
  22:21 #

  hola soc la mery el meu dia preferit es el cap de semana per que no traballo . en durant la setmana em llevo a un quart de vuit entro a tres quart de vuit a traballar i fins a las onze del mati . esmorzo a las nou del mati i cuan arribo a la casa preparo el dinar i a dos quart de tres dino amb el meu xicot .
  un cop de semana vaig al mercat i vaig a dormir a dos quart de una.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!