• Qui és qui?

  En aquest espai podeu escriure sobre els companys amb qui vau parlar ahir. Recordeu que no podeu dir el nom de la persona i perquè hem d’endevinar qui és.

 1. Maria Carme Selva Sarrio

  27 Nov 12
  22:20 #

  Aquesta persona ¿ Qui és ?……. Te divuit anys viu a Cerdanyola amb la seva mare i el seu avi també te una tieta, es lleva a 2/4 de deu no traballa al matí mira la tele, dina amb la seva familia deprés de dinar queda amb ells seus amics i va a comprar, sopa amb la seva casa i després mira la tele i es posa a l’ ordinador a l’imternet parla amb les seves amigues. Es va a dormir a la una de la matinada, fa la compra un cop per setmana, parla per telèfon totes els disabtes i no toca mai el piano.
  DE QUI PARLO…???? ENDIVINA.

  Respondre

 2. Yudit Ramirez Cancio

  28 Nov 12
  3:13 #

  Hola! Qui és aquesta persona. te quaranta quatre anys, viu a Cerdanyola. Ella es desperta a les cinc de la matinada, va a la feina aviat, fa que entra a les sis. Esmorza a la feina a 2 quarts de nou del mati. Te una feina en torns partits: se’n va a casa a dinar a un quarts de tres, no fa la migdiada perque no te temps. Acaba de traballar a les set de la tarda i se’n va cap a casa. Aixo ho fa tres vagades por setmana, amb a quest torns partits. El dimarts i el dijons treballa en un sol torn, normal.

  Ella es dutxa a les vuit de la nit i sopa les nou i trenta. despres mira una miqueta la televisó amb el seu marit, dedica una hora a internet i se’n va a dormir a les onze de la nit I els dos dies en que traballe normal. escolta le radio en catalá per aprendre’ L una mica.

  Ella va a comprar a mercadona un cop per setmana i queda per veure’s amb les amigues el dissabtes a les deu de la nit. A mes fa natacio els dissabtes i diumenges.

  Respondre

 3. isabel

  28 Nov 12
  16:31 #

  hola
  aquesta dona te cuaranta i quatre anys viu cerdanyola . ella es lleva a les vuit del mati ,al mati es dutxa , despres esmorza netejea la casa ,escolta musica a la tarda mira la tele ,sopa a la seva casa a les nou de la nit .Despres de sopar mira la tele amb tot la familia va a dormir a les doze de la nit .Dos cops per semana va a comprar al mercat , ella parla per telefon amb la seva familia dos cals de semana enyora mol su pais per li agrada el pan tumaca !.ella mai toca el piano ! ********************endivina qui és ?*********************

  Respondre

 4. Maria

  28 Nov 12
  16:32 #

  Bona tarda sóc la Maria ,
  La persona que us descric es la seguent:
  Te quranta-dos any i viu a Cerdanyola, es lleva a las nou del mati ,
  al mati es dutxa es renta els dents prepara l’esmorsa i es va a pasejar.
  Dina amb la seva familia i a la tarda neteja la seva casa.
  sopa a las deu de la nit i despres mira una mica la tele.
  compra un cop per setmana i parla per telefon una vagada l’setmana.

  Respondre

 5. violeta tamayo barroso

  28 Nov 12
  16:44 #

  Aquesta dona viu a Cerdanyola amb el seu marit i el seu fill es lleva a les vuit del mati pera preparar l’esmorzar al seu fill pera anar al cole es dutxa i prepara el dinar, dina a les dues amb tota la fmilia a la tarda va a caminar per mantenir la forma sopa a la casa a les nou de la nit despres de sopar mira una mica la tele i nevega per internet va a dormir a les una de la matinada va a comprar un cops per setmana mai toca els piano i tots els diumenges va al cine de tan a tan fa unas copes parlant amb les seves amigues per internet i es molt content,,,,

  QUI ES AQUESTA PERSONA ???

  Respondre

 6. maribel barroso barrientos

  28 Nov 12
  17:04 #

  Aquesta persona te quaranta sis anys viu a Ripollet amb el seu marit i els seus tres fills es lleva a les cinc de la matinada es dutxa esmorza i va a traballar dina amb les tres fills a la tarda fa clases de catala dos caps per setmana y acompanya a la seva filla a ballar i als fills a jugar futbol sopa a casa despres de sopar mira una mica la tele va a dormir a les onza de la nit compra un caps per setmana sempre parla amb tota la famillia mai toca els piano i es molt feliç amb la seva familia ,,, endevina qui es ?’

  Respondre

 7. tina

  29 Nov 12
  20:59 #

  Aquesta persona viu a Barcelona,viu sola traballa els caps de setmana es lleva a les 8 del mati es dutxa,esmorza i surt al carrer a donar una volta,no menja a casa i a la nit queda amb els amics per xerrar una mica se`n va a casa mira una estona la tele i se`n va a dormir,li agrada molt pero molt el cafe

  QUI ES AQUESTA PERSONA

  Respondre

 8. merybeth

  30 Nov 12
  22:32 #

  aquesta persona viu a cerdanyola del valles te vint-i-sis anys. Al mati no fa res . es lleva a las onze de la mati , esmorza a dos quarts de dotze del mitgdia . dina amb el seu xicot a las tres en punt i sopa a las nou en punt despres mira la tele i navega per internet .

  Respondre

 9. Dolores Romero

  16 Gen 13
  11:41 #

  Hola soc la Dolors
  El meu personaje el molt conegut en catalunya
  Trabaja en la tv3 cada dia.
  Es cal te quaranta-nou anys,viu en Babalona
  Esta casat i te tres fills
  Travalla molt en equit amb els seus companys
  Fa varios programas en tv3 per la natura i cada dia
  La gent l’agrada veura per ves que diu.
  Qui es ¿???

  Respondre

 10. Bona nit
  soc la Claudia
  Aquesta persona viu a Sant Cugat del Valles l`agrada fas esport dos o tres vagades de setmana se aixecà a las vuit mira sovint el telenotícies cuina quan no esta la teva mare no treballa, estudi esmorzà dos quarts de nou , dina en casa teva, va a dormir a la un o dos de la matinada va a la platja a estiu

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!