• De què treballes?

  Hola!
  En aquest espai podeu explicar què feu a la feina cada dia. Si ara no esteu treballant, també podeu explicar què feu durant el dia o alguna feina que us agrada. Per exemple, jo us explico la feina de la meva amiga Júlia, que m’agrada molt:

  La meva amiga Júlia és traductora. Treballa a casa seva i no horari. Cada mes entrega les traduccions d’una revista en anglès. Al matí passeja per la ciutat i fa encàrrecs i a la tarda es queda a casa i treballa amb els textos que ha de traduir. Ella parla anglès, francès, castellà i català.
  De vegades parla amb els clients per decidir les dates d’entrega de les traduccions i sovint s’oblida que ha de treballar i ho fa tot a última hora…ai la Júlia!
  Ara us toca a vosaltres!
  Ànims!
  Maria

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!