• Què fas cada dia?

  Bon dia!

  Ara que ja sabem dir què fem cada dia, en Miquel us vol explicar el seu dia a dia:

  Cada dia em llevo a dos quarts de nou del matí. Em dutxo amb aigua ben calenteta i esmorzo d’un got de llet de soia i de pa amb tomàquet. Després em rento les dents i me’n vaig a la feina. Hi vaig amb bicicleta. Al matí treballo de deu a dues. Sóc administratiu.

  Al migdia torno a casa i dino tranquil·lament. De vegades dino sol i de vegades dino amb el meu xicot. Després de dinar sempre faig la migdiada.

  A tres quarts de quatre de la tarda surto de casa i torno a la feina. A la tarda treballo de quatre a sis. Sempre plego a les sis en punt. Sovint vaig a berenar al bar del costat.

  Al vespre faig dues activitats diferents: el dilluns i el dimecres vaig al gimnàs, i el dimarts i el dijous estudio alemany. Quan torno a casa faig el sopar i jo i la meva parella sopem plegats. Després de sopar mirem una estona la televisió, llegim o ens connectem a Internet. Me’n vaig a dormir cap a les dotze de la nit.

  I tu, què fas habitualment cada dia?

 1. Almudena

  22 des. 12
  0:29 #

  Bona nit:

  Aqui teniu el que faig cada dia:

  Jo cada dia em llevo a un quart de nou, preparo l’esmorzar per el meu home i per a mi( a vegades lo faig jo y a vegades tots dos), esmorcem a dos quarts de nou. Deprés em dutxo , em arreglo( em-rento els dents, em-pantino) i preraro per sortir.
  A un quart de deu repàs una mica catalá y m’em vaig a clase a tres quarts i cinc de deu. Tinc clase de catalá de deu a dotze dilluns i dimecres les altres dies estudió a casa meva matemàtiques avançades per l’economia i català.

  Despés a dos quarts de dos preparo el dinar per mi y el meu home, dinem a les duas. A vegades dinem nosaltres y oltras vegades amb els meus sogres. Jo faig el dinar.

  Dimars, dimecres i dijous deprés de dinar a un quart de quatre m’em vaig a barcelona a casa de la avìa del meu home de quatre a set. El dimars al vespre vaig a clase de matemàtiques de vuit a nou a la UNED de nou barris. I si no tinc res estudió y passeig a la tarde.

  A casa sopem a les nou del vespre els meus sogres i nosaltres tots junts normalment la meva sogra fa el sopar d’ella i el meu sogre i jo el del meu homei meu. Depres de sopar a les deu miro una estona la tele o llegeixo un llibre.

  Vaig a dormir a dos quarts de dotze.

 2. María

  21 gen. 13
  14:26 #

  Bon dia a tothom!!
  Com va això?

  Cada dia em llevo a les 8 del matí. Preparo l’esmorzar per el meu home i per mi. Em rento les dents, em dutxo i em arreglo un poc.

  A les 9 cerco feina per internet i estudio un curs d’administraciò de pagines web. El dilluns i el dimecres vaig a aprendre català al casal de Ripollet amb els meus companys. Un cop per setmana vaig a fer la compra al supermercat.

  A 2/4 de 1 faig el dinar. Jo sempre preparo el apats i el meu home renta els plats. Desprès de dinar miro la tele una mica mentre faig manualitats. Em agrada molt fer punt i tricotar ninots.

  A la tarda passejo a Cerdanyola i vaig al munt per mirar els ocells. També vaig al gimnàs a classe de ball. El dimars i el dijous vaig a la torre de les meus sogres a Martorell para treballar i cuidar l’hort. Bereno a 2/4 de 6 de la tarda.

  Sopo a les 9 del vespre amb el meu home. Desprès parlo amb els meus pares per telefon, llegeixo un poc, miro la tele o tricoto. De vegades jugo a la videoconsola amb el meu home o parlo amb els meus amics de Méxic per Skype.

  Vaig a dormir a les 12 de la nit i finalitza la meva jornada.

 3. Loli

  27 gen. 13
  23:49 #

  Hola a tothom!!!
  Com va això?
  Sóc La Loli.
  Jo cada matí em llevo a 2/4 de 7.
  Em dutxo i preparo l’esmorzar, a continuació em rento les dents, després netejo a casa meva i faig el dinar, i estudio.
  El dillums i dimecres vaig a classes de català, al matí i a la tarda. No treballo i dos cop per setmana vaig a comprar al mercat.
  Dino amb el meu fill a 3/4 de 3, després de dinar faig la migdiada o descanso una mica.

  A la tarda camino o sovint vaig a Barcelona a passejar amb el meu xicot, no bereno mai.

  Sopo a les deu de la nit amb el meu fill, i miro una estona la tele.

  I vaig a domir a les dotze de la nit

  Adéu! Fins aviat!

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!