1. Claudia Velasco

    13 Des 12
    11:28 #

    Moltes gracies Maria!!
    Jo també us desitjo unas bones festes nadalenques. M´ha agradat molt la nadala.

    Respondre

  2. Rocío

    14 Des 12
    0:02 #

    Companys al final vaig canviar al grup de Sant Cugat perquè treballo tots els dilluns i dimecres per el vespre. Un plaure haver format part d’aquest grup tan bo, us desitjo unes bones festes…El dijous 20 no treball, podem quedar per fer un cafe. Una abraçada!

    Respondre

    1. Liseira

      17 Des 12
      21:56 #

      Holaaa Rocío tanto temp com vas tu? Yo puc el dijous !! Per reure una stona.

      Una
      abraçada

      Respondre

    2. María Jesús

      17 Des 12
      22:29 #

      Hola Rocío. M’alegro de qué estigiuis be. Jo si que puc quedar al dijous a les set de la tarda,i penso que la Conchi també. Hi ha mes de clases que també vendrán. Un peto molt fort.

      Respondre

    3. María Jesús

      19 Des 12
      23:44 #

      Rocío ho sentó,Tinc que treballar arribare mes tard. Un peto molt fort i BON NADAL

      Respondre

  3. Mercedes Rivera

    17 Des 12
    14:04 #

    A la meva profesora i els meus companys us desetjo feliçes festes i un prospero any nou, ens veuren al seguent nivell. MERCEDES

    Respondre

  4. Pamela

    17 Des 12
    16:35 #

    Gracies Maria. Tambe aprofito per desitjar el millor a tots, gaudeixin de les seves families i de l’alegria dels nens. Una abraçada.

    Respondre

  5. Paola

    19 Des 12
    0:59 #

    hola rocio, t’hem estranyat doncs jo m’apunto al cafè de dijous on serà?

    Respondre

  6. Paola

    19 Des 12
    15:43 #

    Aqui els deixo una recepta del pa de pasqua del meu país Xile
    aquesta tarda poden provar
    Ingredients
    *1 tassa fruites confitades picades
    *1/2 tassa passes rosses picades
    *1/3 tassa de nous picades
    *250g mantega o margarina
    *1 ¾ tassa sucre rossa
    *5 ous
    *1 culleradeta de nou moscada mòlta
    *½ culleradeta de clau mòlt
    *1 culleradeta de canyella mòlta
    *1 culleradeta de conyac
    *3 cullerades de panela dissolta en aigua
    *½ culleradeta de cafè en pols
    *1 tassa de llet
    *3 tassas de farina sense pols d’enfornar
    *½ culleradeta de bicarbonato
    *1 sobre de pols de coure “Royal”
    *Sucre glas per empolvorar
    preparación:
    Enmantequillar i cobrir amb paper mantega el fons i els costats d’un motlle per pa de pasqua rodó i reservar. En un bol gran batre la mantega fins que estigui cremosa. Afegir el sucre rossa i batre molt bé. Afegir els ous un a un. Després agregar les espècies (Nou Moscada Mòlta, Clau mòlt i Canyella Mòlta). Afegir la panela i barrejar. Afegir poc a poc la farina tamisada prèviament amb el Bicarbonat i pols de coure i incorporar poc a poc la llet que quedi una massa uniforme després Incorporar a la barreja tots els fruits i el conyac i barrejar tot bé a mà.
    Abocar en el motlle preparat i cobrir amb paper mantega. Cuinar al forn a temperatura mitjana 40-60 minuts o fins que al inserir un pal de bambú al centre aquest surti sec. Posar una font amb aigua a la part baixa del forn perquè conservi la humitat.
    Deixar refredar lleugerament i treure del motllo. Deixar refredar completament sobre una reixeta abans de tallar. Empolvorar amb sucre glass
    Bon profit

    Respondre

  7. Rocío

    20 Des 12
    16:17 #

    Companys que tal ens va la proxima semana per fer el cafe? Digues-me alguna cosa!

    Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!