• Històries curtes

  298634762_7c8c6a0007

  Aqui podeu escriure les històries que vau crear l’altre dia a classe per tal que els altres alumnes les llegeixin.

  Endavant!

 1. Ericka

  21 Abr 13
  16:46 #

  Abans-d’ahir, el meu germà i jo vam anar a pescar i la meva canya de pescar es va enganxar al seu braç, li va fer una ferida molt gran.
  Jo volia agafar aigua per netejar la ferida, pero vaig relliscar i vam caure els dos al rio, com estaba sagnant la ferida del meu germà un cocodril es va apropar a nosaltres. Pro jo vaig sentir prou i per un momente vaig pensar en sortir solo. En aquest moment va arribar el guardabosc i ens va ayudar.
  Al meu germà el va portar a la enfermería, li va desinfectar la ferida i li va posar una gasa.

  Respondre

 2. denis mora castro

  21 Abr 13
  17:01 #

  em va agradar aquesta activitat, perque ens va ajudar a tenir molta creativitat per fer historias en català

  Respondre

 3. maribel

  21 Abr 13
  19:38 #

  abans d´ahir el meu germá i jo vam anar a pescar i un peix molt gran agresiiu li va mossegar la ma jo li vaig embolicar la ma amb la chamarreta estavem molt espantat per que vam pensar que perdería la ma vaig trucar al 112 en 10 minuts va arriba la ambulancia i vam arribar al cap i li vam netejar la ferida i li vam ingresar

  Respondre

 4. Mariola

  22 Abr 13
  22:21 #

  Abans d’ahir el meu german i jo van anar a pescari cuan amb arriba al rio van trovar molta gent i el meu germa que anava molt carregat va rellescat en terra es va ferun esquince al tornell, quan va caure en va donat amb la canya al front, en va fer una ferida i amb vaig posat un esparadrap.
  Van tornar a casa sensa cap peixos!

  Respondre

 5. Mari Carme Selva

  22 Abr 13
  22:24 #

  Ahir al vespre,quan tornava a casa, va començar a ploure a bots i barrals i jo anava amb els meus amics cantant i ballant per el carre aleshores van entrar a un restaurant jo vaig pujar les escales i vaig relliscar amb tan mala sort que em va trencar els molucs. Un xicot molt maco em va agafar i em va portar a la infirmeria del restaurant,em va pujar una injecció per el mal. El asistent medic em va dir que he de fer molt repos i el xicot em va a acompanyar a la meva casa i me ha dit que ya vindria a veure altre dia.Després de tot estic contenta perque he conegut aquet xicot.

  Respondre

 6. Mauricio

  24 Abr 13
  11:35 #

  Avui m´ha trucat una amiga que no veia i m´ha dit que ha vist al meu marit amb una altra noia molt maca dintre del seu cotxe. jo he sortit de casa meva amb el meu cotxe per a trobar-los junts, i am tanta mala sort que he xocat amb un altra cotxe. afortunadament sol he tingut un cop al cap i el metge m´ha donat un analgèsic i m´ha recomanat posar-me gel. Per el meu cotxe no servira mai mes i he deixat al meu marit per enganyar-me.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!