• Jesús Moncada

  Ahir vam anar al teatre a veure D’un temps, d’un poble, obra basada en texts de l’escriptor de Mequinensa, Jesús Moncada. Aquí us deixo l’enllaç a la seva pàgina web, on trobareu alguns dels seus contes que podreu llegir i escoltar. També us convido a què deixeu un comentari amb la vostra opinió sobre l’obra!

  Espais literaris de Jesús Moncada

  moncada-portada

 1. cheikh madhoun

  11 Jun 13
  0:16 #

  Jesús Moncada,escriptor aragonès ,intenta descriure un viatje de lleida fins la Mequinenza, una població de zaragosa ,passant per la carretera Fraga ,es tracta d’un relat molt elaborat , d’una descripció força expressiu amb un llenguatge molt atractiu , una combinació de petits i grans detalls barrejat amb expressions molt generosos sobre qualsevol imatge ,moviment,acció, es com es diu en termini mes o menys informatic ,el photoshop de una realitat de vida simple .

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!