• Hem assolit els objectius?

  Hola a tots!

  Recordeu que el primer dia de curs vam fer una llista dels objectius que volíem assolir en aquest curs? Doncs aquí els teniu. Us animo que durant aquests dies hi feu un cop d’ull i compartiu amb els companys les vostres reflexions.

  Heu assolit els objectius?
  Sí, per què?
  No, per què? Què creus que pots fer per assolir-los de cara al proper curs?

  VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100

 1. Nuria

  12 Jun 13
  12:38 #

  Bon dia:
  JO soc molt contente amb totes les coses “aprendidas” durant el cours. Ara em sento capable de parlar una mica en les botigues, d’entendre mitjor la tele i tinc ganes d’escolter la gent quan parla catalá. Em fixo sempre en les coses escrits en catalá i em fa molta ilusió quan puc entendre.

  Aquest curs és molt motivant i sens dubta vull continuar aprenent.
  Tot el mèrit és de la professora Maria per saber transmetre amb illusió aquesta llengua.
  Moltes felicitats Maria i fins el próxim cours .
  Nuria

  Respondre

 2. Mariela

  12 Jun 13
  20:22 #

  bona tarda!
  Avui penso que dema és la ultim classe i estic una mica triste perque vaig a estranyar a els meus companys y a la meva professora que es molt bona!
  Crec que tant jo com tot la classe estem encantat amb MARIA!
  Vaig aprendre molt en tres mesos, ja puc parlar de mi i de la meva família, parlar amb els meus amics catalans.
  Vaig a comprar i puc entendre tots els productes i pagar sense que parlin en castellà.
  Crec que els meus objetius s’han complert i han sigut superats!
  gràcies Maria!
  un abraçada i un petó i fins el proxim curs com diu la Nuria
  molta sort en Japon!
  fins aviat!

  Respondre

 3. Jean Damascene RUTAYISIRE

  18 Jun 13
  8:49 #

  Molt bé, Maria gracies. Aquest curs és molt motivant i sens dubta vull continuar aprenent. sóc molt content amb totes les coses “aprendidas” durant el cours.
  un abraçada i un petó.

  Respondre

 4. nora

  18 Jun 13
  16:43 #

  bon dia soc la nora i esto molt contenta amb el curso de catala avui puedo parla catala i entende una mica hara puedo parla de la meva familia i de i de la meva faena i tot esto se lo agradesco a la profesora maria por la paciencia que te amb tot sus alunnos nuestra profesora es molt profecional i por eso aprendimos molt be i yo me cento motivada a seguir
  estudien vosta llengua gracias maria te estare molt agradecida adeu

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!