• Benvinguts al blog del curs!

  stock-photo-7399441-note-book-with-pencilAra que hem començat el curs del Bàsic 1 ja podeu començar a escriure alguna cosa en català. Us proposo que ens presentem:

  Començo jo:

  Em dic Palmira i el meu cognom és Freixa.  Sóc catalana i visc a Terrassa.  Sóc professora de català. La meva llengua materna és el català. També parlo castellà i una mica d’anglès.

  I tu:

  -Com et dius?
  -D’on ets?
  -On vius?
  -Quina és la teva llengua materna?
  -Quines paraules has après en català?

  A veure qui s’anima a continuar!

  Recordeu que dimarts parlarem de la família. Porteu una foto a classe! Bon cap de setmana!

 1. Marilo

  09 febr. 14
  22:18 #

  Hola, em dic Marilo i el meu cognom és Nieto. Sóc de Ceuta i ara visc a Cerdanyola del Vallès, a prop de l’Ateneu . La meva llengua materna és castellà. Parlo castellà, anglès i una mica de català. M’agrada aprendre llengües i he après noves paraules com deures, veïna i finestra, també numerar del zero al cent. Fins al dimarts tothom. Que vagi bé !

 2. Brenda

  10 febr. 14
  13:10 #

  Hola, em dic Brenda i els meus cognoms són Macías París. Sóc de Sevilla i visc a Cerdanyola des de fa dos mesos. Sóc periodista i ara estic cercant feina. La meva llengua materna és el castellà. També parlo anglès i una mica de català. He après noves paraules com benzina, ganivet, rellotge o bugaderia. Salutacions

 3. Rodrigo

  10 febr. 14
  14:07 #

  Bona tarda Palmira, em dic Rodrigo i el meu cognom és Vera. Sóc de Xile i visc a Cerdanyola en el barri Les Fontetes. La meva llengua materna és el castellà. Jo parlo una mica de anglès y i una miqueta de català. He après moltes paraules com fill, neteja, rentat, lliure, i els números com Marilo. Fins demà.

 4. esteban

  10 febr. 14
  20:58 #

  sóc l’Esteban, dimarts estaré a la classe, visc a Cerdanyola del vallès, sóc nascut en a Granada ciutat, molt bonica, la meva llengua és el castellà . Del català conec moltes paraules, solo només em fa falta practicar molt.Fins dimarts

 5. ana wualquiris

  23 febr. 14
  16:56 #

  hola a tots, em dic Ana i el meu cognom és Martinez Castillo. Sóc de Republica Dominicana y i visc a Cerdanyola del Vallès, la meva llengua materna és el castellà , parlo anglès y i una mica de català. He après noves paraules y i algunes gramatiques…
  Fins dimarts i salutacions a tots.

 6. Sofía Ruiz de Ugarte

  24 febr. 14
  19:20 #

  Hola: Em dic Sofía i el meu cognom és Ruiz. Sóc de Nicaragua i ara visc a Cerdanyola. Sóc professora de Castellà i d’Anglès al meu país. Ara ja no treballo. En aquest curs he après moltes paraules, encara per a mi totes són noves. Salutacions a tots.

 7. karol.

  03 març 14
  21:30 #

  Hola sóc la Karol, els meus cognoms són Sanchez Rius, tinc trenta-quatre anys, sóc de Xile i visc a Cerdanyola del Vallès, fa vuit anys, la meva llengua materna és el castellà , parlo una mica ďanglès i una mica de català, tinc un fill de quinze anys i el seu nom és Miguel Ángel, , ens veiem demà, adéu a tots.

 8. Helena

  01 abr. 14
  0:21 #

  Hola, em dic Helena i sóc d’Almeria. Visc a Cerdanyola del Vallès des de fa tres mesos i la meva llengua materna és el castellà. En aquest temps he après paraules com nebot, seixanta-vuit, avis, ous, amanida, prima i moltes més! M’agrada molt anar a classe i aprendre coses noves totes les setmanes.

 9. Gabriela

  02 abr. 14
  12:28 #

  Hola sóc la Gabriela , el meu cognom és Gutierrez. sóc de Venezuela i visc a Cerdanyola del Vallès . la meva llengua materna és el castellà . en aquest temps de curs he après moltes paraules tals com a maco , simpàtic , alta , baixa , nebot , neboda , oncle , tiets , mare, pare i moltes paraules més. però el que més me ha m’ha agradat és que són molt divertides les classes.

 10. mathilde

  07 abr. 14
  10:28 #

  Hola, em dic Mathilde i el meu cognom és Laval. Sóc de Paris i ara visc a Cerdanyola del Vallès. La meva llengua materna és francès. També parlo castellà, anglès i una mica de alemany de català. He après moltes noves paraules amb Palmira però la meva paraula preferida es prestatgeria.

 11. annyamancio

  25 oct. 14
  19:33 #

  hala aquesta son la meva comanyera.la la marilin es de canada y vic asant cugat el seu tela lefons es el 6555321232. y parla angles castella ..

 12. annyamancio

  25 oct. 14
  19:35 #

  aquesta es maria es espanyola y vic a sant cugat y el seu telefons es el 688855223parla castella y catala

 13. annyamancio

  25 oct. 14
  19:37 #

  aquesta es la yus es espanyiolade cordova y vic a sant cugat y parla castella el seu telefons es 65533222

 14. annyamancio

  25 oct. 14
  19:40 #

  en dic anny amancio rosario soc dominicana y vic a sant cugat el meu telefons es el 634080826 so alumna de basico 1 de catala

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!