I aquí quan es menja?

5227401911_ec6f15283fQuan estem lluny de casa, la diferència d’horaris a l’hora de menjar pot provocar anècdotes divertides. Fa anys vaig anar a una ciutat a prop de la frontera amb Àustria. Allà mengen més d’hora que a Catalunya. Una amiga em va dir si volia sortir amb els seus amics. Havien quedat per anar a un bar a les 9 del vespre. Jo estava convençuda que anàvem a sopar. Quan vam arribar, ells van començar a beure. Ningú no demanava res per menjar. Jo cada vegada tenia més i més gana. Al cap d’una hora vaig preguntar: “i aquí quan es menja?”
Em van mirar tots amb sorpresa i em van respondre que ells ja havien sopat a casa seva, a les 6 de la tarda!

A partir d’aquell dia, vaig acostumar-me a preguntar millor les coses abans de sortir de casa!

Ara us toca a vosaltres explicar una anècdota sobre les diferències d’horaris, de preus, de quant temps tardem a menjar,… També podeu parlar d’alguna altra cosa que us va sorprendre quan vau arribar a Catalunya: la manera de vestir, el caràcter, els costums, etc.