• Recomanació

  Hola a tots!

  Us deixo aquest bonic poema de Miquel Costa i Llobera musicat per Maria del Mar Bonet. És una bonica recomanació de la vostra companya M. Jesús. Moltes gràcies!! És preciós!

  Maria

5 comentaris

 1. María J. Sarmiento

  11 Feb 14
  14:33 #

  Hola, us heu agradat el poema? Ho heu entès? Ho he trobat a “Antologia de poesia catalana”( a cura de Joan Oriol i Giralt, Ed. La Galera). Amb cada poema hi ha un vocabulari.
  Aquí està: Reinar (regnar); plantes (peus, fonaments); irada(furiosa); ‘niran (aniran; la supressió d’ una vocal o síl•laba –afèresi- es utilitza com a llicència mètrica)

  Respondre

 2. mbadiar

  11 Feb 14
  15:27 #

  Gràcies per la recomanació M. Jesús!

  A veure què comenten els companys. Tot i que és una mica difícil llegir poesia en aquest nivell, està molt bé que ho facis!!

  Maria

  Respondre

 3. Adlan

  12 Feb 14
  20:18 #

  Hola M.Jesus,que poema tan bonic,m’ha agradat molt.
  le he escoltat unes quantas vagades.molt bé !
  adlan

  Respondre

  1. María J. Sarmiento

   13 Feb 14
   4:40 #

   Adlan: Benvingut al blog. M’alegra que a la Maria i a tu us vau agradar. Penso que poemas com aquest són bones armes, i aquest té força oi?

   Respondre

 4. Anton C.

  28 Des 14
  17:23 #

  Molt bona, l’antologia de poesia catalana de La galera, perquè tots els poemes porten notes de vocabulari que els fan més comprensibles. En ser textos literaris, sovint costen d’entendre, però amb els aclariments de les paraules, tot és més fàcil.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!