• Tafanejar

  Hola!

  La setmana passada vam posar aquestes preguntes a la pissarra i cadascú va entrevistar un company. Escriviu aquí les diferents respostes sense dir el nom del company. A veure si endevinem qui és!

  Si us animeu, també podeu respondre les preguntes sobre la vostra vida…així podem tafanejar una mica tots plegats ;)!

  Bon cap de setmana!

   

  preguntes 1

8 comentaris

 1. Daniella

  10 Feb 14
  15:35 #

  Aquesta persona va arribar a catalunya fa 3 anys, el seva primera feina va ser de profesora, em va a explicar que el seu primer peto va ser en l’escola que era religiosa i es va espantar molt, perque en aquest temps els deian que no mes podien fer petons fins al matrimoni, el seu primer cantant favorit va ser Enrique Guzman, no s’ ha casat encara i vol apendra catala per el seu net, per ajudar-lo amb els deures i per entendre a la gent que esta al seu voltant.

  Pd. Disculpar els accents no va la tecla.

  Respondre

  1. mbadiar

   13 Feb 14
   13:48 #

   Hola Daniella!

   És la Rosalba?

   Respondre

 2. Yailén

  10 Feb 14
  17:00 #

  Aquesta persona ès llatina. La seva primera feina va ser en un supermercat. El seu primer xicot va ser un amor d’estiu, durant dos mesos. El noi vivia a la ciutat de Lota. Ella es va casar al Setembre del any passat. Fa tres mesos aquesta persona va arribar a Catalunya perque el seu marit estudia a la Universitat. Ella va comencar el curs de catalá perque també vol estudiar a la universitat.

  Respondre

  1. mbadiar

   13 Feb 14
   13:49 #

   És la Roxana?

   Respondre

 3. francesc arquillo erenas

  10 Feb 14
  17:25 #

  Aquesta persona va neixer a Peru. es va treure el carnet de conduir l’any 2010.Es va enamorar als 13 anys.Va arribar a Cerdanyola al gener del 2012,per questio de feina.Te un fill nascut el any passat .Diu que va madurar als 18 anys.Aquet any diu que ha estalviat 11 euros posandolos en una guardiola que te.La primera comunio la va fer al any 1996.Va viatjar por primer cop al 2003 i va anar a Miami.Ets va independizarar-se als 16 anys i es va juntar als 24.Encara no ha acabat de estudiar.Va tenir el seu primer xicot als 13 anys.Coneixeu de qui es trate.

  Respondre

 4. Soraya

  11 Feb 14
  0:29 #

  Aquesta persona va arribar a Barcelona fa sis mesos, ella va venir per la seva mara. Ella es llatina es molt jove. Ella es va enamorar quan tenia disset anys i no s’ha casat encara.
  Ella no ha tingut cotxe. Ella aprénc Catala porque es molt importante a Catalunya es necessari per traballar i viure amb altras personas.

  Respondre

 5. Elvira Rosa Lopez

  11 Feb 14
  21:37 #

  Aquesta noia va arribar a catalunya en 1.996 per motiusde feina. Es va enamorar per primer cop quan tenia quintze anys. No s´ha casat encara.
  La primera feina va ser de dependenta , no ha tingut cotxe encara .Va Vol aprendre catalá per que treballa a Catalunya. El seu primer cantant preferit va ser Joan Manuel Serrat.

  Respondre

  1. mbadiar

   13 Feb 14
   13:48 #

   Elvira i Soraya…no sé qui són!! Necessito més pistes. =)
   Algú sap de qui parlen?

   Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!