• Pis en venda o lloguer

  foto_galeria_2288

  Llogo pis de tres habitacions. Hi ha una cuina gran. Té calefacció i aire condicionat. És a prop de l’estació del tren i de la parada de l’autobús.   ascensor i pàrquing. Preu: 650 Euros / mes. Despeses a part (llum, aigua i wi-fi).

  Feu alguna pregunta sobre el pis i deixeu el vostre anunci a continuació!

 1. carmen

  02 Mar 14
  16:41 #

  quants veïns hi ha?

  Respondre

  1. Palmira

   02 Mar 14
   18:19 #

   A davant hi ha un noi jove i al costat hi ha una estudiant que viu de lloguer.

   Respondre

 2. carmen

  02 Mar 14
  16:50 #

  llogo pis en a cerdanyola,té dues habitagtes habitacions , una petita i una gran, la gran amb un bany.
  Un menjador de divuit metres quadrats amb una llar de foc, no té mobles.
  Te garatge per cotxe petit, té ascensor i és a prop de les escoles i té pocs veïns.
  PREU:500 Euros

  Respondre

 3. liz

  02 Mar 14
  22:55 #

  té balcó?

  Respondre

  1. carmen

   03 Mar 14
   0:18 #

   sí, té un balcó petit.

   Respondre

 4. liz

  02 Mar 14
  23:17 #

  Llogo pis en a Sant Cugat del Vallès, té tres habitacions, hi ha un menjador gran, té una cuina petita i aire condicionat, té ascensor, té finestres petites, té mobles, té un bany, i és a prop d’un parc i davant de l’estació de tren, PREU 600 Euros.

  Respondre

 5. Marilo

  03 Mar 14
  16:45 #

  Hola Liz, té banyera o dutxa ?

  Respondre

 6. Marilo

  03 Mar 14
  17:00 #

  Llogo pis a Cerdanyola del Vallès, a la carretera de Barcelona, a prop de l’estació de tren i de diversos supermercats. És un tercer pis amb dotze veïns i és nou. Té garatge, ascensor, calefacció i aire condicionat. Té una cuina, un menjador, dos dormitoris i un bany. Totalment moblat i llest per entrar a viure. Despeses de comunitat 50 euros. Totes les habitacions es comuniquen per la terrassa i és molt lluminós. Preu 700 euros al mes.

  Respondre

  1. karol.

   03 Mar 14
   18:35 #

   Marilo, quants metres quadrats té el pis?

   Respondre

 7. Marilo

  03 Mar 14
  19:26 #

  Karol, té 90 metres quadrats ben distribuïts

  Respondre

 8. Brenda

  03 Mar 14
  19:33 #

  Té jardins o parcs a prop?

  Respondre

 9. Brenda

  03 Mar 14
  19:33 #

  Llogo casa a Cerdanyola del Vallès, a prop de l´Ateneu, en zona residencial tranquil·la. Té pàrquing per dos cotxes, dos pisos i unes golfes. En A la planta baixa hi ha una cuina gran, el menjador i el lavabo. En A la primera planta hi ha tres dormitoris i dos banys amb banyera i el terra és de parquet. En A les golfes hi ha un altre dormitori i té una gran terrassa. La casa té un jardí amb barbacoa. Totalment moblat, amb calefacció i aire condicionat. Els veïns són molt macos i tranquils. Preu: 1000 euros/mes negociables.

  Respondre

  1. ana wualquiris

   03 Mar 14
   20:02 #

   brenda, té rebedor?

   Respondre

   1. Brenda

    03 Mar 14
    22:00 #

    Si Ana, té rebedor

    Respondre

 10. ana wualquiris

  03 Mar 14
  20:36 #

  es lloga casa a cerdanyola del vallès, a prop de la universitat i del mercat de Serraparera, té un pàrquing per tres cotxes que és està en a la planta baixa,el pàrquing té un safareig i un rebost. A la primera planta hi ha la cuina un menjador, un bany, una habitació de matrimoni i el rebedor, a la segona planta hi ha tres habitacions de matrimoni, una habitació normal i un bany, la casa també té un jardí bastant gran i barbacoa. Està moblada, té calefacció i aire condicionat … preu 800 €

  Respondre

 11. karol.

  03 Mar 14
  22:01 #

  Llogo un pis a Cerdanyola del Vallès, té un saló i un menjador bastant ampli, i un balcó amb vistes a la plaça del Turonet, té tres habitacions, dos grans i una cuina amb força il·luminació molt ben equipada. El pis està moblat i recent acabat de pintar, també té un bany amb una tina banyera gran i dutxa. L’edifici té ascensor i a la planta baixa té un bar Restaurant bastant bo, té l’estació de tren una mica lluny però per la demas resta té moltes botigues tant d’alimentació com de primera necessitat: com bancs, ambulatoris, correus, que estan a prop del pis. Es lloga del preu de 500€ només ha de trucar al 632534282 i l’hi mostrarem amb molt de gust. Preguntar per Carol, gràcies.

  Respondre

 12. karol.

  03 Mar 14
  22:17 #

  Perdonin” Perdoneu, em mancat m’he oblidat posar la tercera habitació, és la mes petita per a les visites, i el pis té 80 metres quadrats.

  Respondre

 13. Marilo

  04 Mar 14
  9:13 #

  Si Brenda té jardins a prop

  Respondre

 14. Sofía Ruiz de Ugarte

  04 Mar 14
  15:33 #

  Llogo un pis a Cerdanyola del Vallès a prop de l’Ajuntament. Té deus dues habitacions, un bany i una cuina moderna. Té calefacció, aire condicionat i ascensor. Preu: 500 Euros. Telèfon 298632407 para per a més informació.

  Respondre

  1. Palmira

   31 Mar 14
   1:06 #

   Sofia, la cuina i la calefacció funcionen amb gas natural o amb electricitat?

   Respondre

 15. ana maria madrid

  17 Mar 14
  20:50 #

  Llogo pis de dos habitacions. Hi ha una cuina petit. Té calefacció i aire condicionat. És a prop de l’estació del tren i de la parada de l’autobús. Té ascensor i pàrquing. Preu: 550 Euros / mes. Despeses a part (llum, aigua i).

  Respondre

 16. Gabriela

  02 Abr 14
  12:44 #

  llogo un pis en a Cerdanyola del Vallès , prop de l’avinguda cataluñnya , té tres habitacions , un bany , cuina , sala d’estar , balcón . aquesta Està totalment moblat , té calefacción , aire condicionat. El preu és de 650 eur per a més información poden trucar al 655762841 o escriure a imobiliariagbg@gmail.com

  Respondre

 17. Helena

  06 Abr 14
  15:52 #

  Llogo pis a Almería. Té quatre habitacions i una cuina molt grand a més a més de una terrassa petita. Té calefacció i aire acondicionat i és a prop de la platja. Té parking. El lloguer són vuitcents euros al mes, despeses incloses. Per més informació trucar al telèfon: 950625475

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!