• Coneixeu els vostres companys?

  Dijous passat vam preguntar als nostres companys com es diuen? D’on són? I, on viuen? Ara ho podeu compartir amb la resta de la classe!!

 1. Montse Campoy

  08 Abr 14
  17:17 #

  El meu company de feina es diu Albert, és de Tortosa i viu a Barcelona. Les meves companyes de feina es diuen Carme i Marisa, són de Barcelona i viuen a Sant Cugat, a prop del Monestir i lluny de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. I jo sóc la Montse, sóc de Barcelona i visc a Barcelona.

  Respondre

 2. Juan antonio

  08 Abr 14
  17:21 #

  Les meves company de feina es diuen Viviana, Raquel , i laura són de Colombia, Castilla i Paraguay i viuen a Sant cugat del vallés a prop del monestir i lluny dels Ferrocarrils de la Generalitát. I jo soc el Juan Antonio sóc de Ciudad-real i visc a Sant Cugat del Vallés.

  Respondre

 3. Laura

  08 Abr 14
  17:22 #

  La meva company de classes català diu Vilma, es Nicaraguenca i viu a Sant Cugat del Vallés.

  Respondre

 4. Néstor

  08 Abr 14
  17:25 #

  La meva company de classes catalâ diu Laura, es paraguaiana i viu en sant cugat del valles

  Respondre

 5. ramon

  08 Abr 14
  17:26 #

  Andrés és de Bolivia visc a S. Cugat.Les otres companyes som Jorge és de Urugay e visc a S. Cugat i Jeannette és de Nor-America e visc a S. Cugat

  Respondre

 6. Jorge

  08 Abr 14
  17:31 #

  El meu company de estudi es diu Charif, és de Siria i viu a Sant Cugat. les meves companyes de estudi es diuen Ramón i vivian i viuen a Sant Cugat, a prop del Lidel i lluny del Monestir. I jo sóc el Jorge, sóc uruguaià i visc a Sant Cugat.

  Respondre

 7. karina

  08 Abr 14
  17:32 #

  les meves companys de feina es diuen Lizeth i Matriela són Bolivia i Nicaragua,i viuen a sant cugat del vallés a prop del monestir i lluny dels Ferrocarrils de la Generalitát. El meu company de feina es diu Juan antonio i viu a Sant cugat del vallés. I jo soc la Karina sóc de Honduras i visc a Sant cugat del vallés.

  Respondre

 8. Jeannette

  08 Abr 14
  17:32 #

  Jo soc la Jeannette. Visc a Sant Cugat del Valles en Coll Fava. Soc Americana Nort.
  Mi companya es Raquel. Ella viu a Sant Cugat. Ella es Castellana.
  Otro company es Ramon. Ell es de Galicia. Ell viu a Sant Cugat.

  Carla es mi companya de Costa Rica. Ara ella viu a Sant Cugat del Valles.

  Respondre

 9. andres

  08 Abr 14
  17:35 #

  jo soc el andres visc a sant cugat del valles, soc de bolivia. visc a prop al mercadona y lluny al cinema. els meus companys son la mariela viu a sant cugat i es nicaraguenca, i la cristina viu a sant cugat y tambe es nicaraguenca, el ramon viu a sant cugat i es de galicia.

  la nostra profesora de catala basic 1 es diu monse.

  Respondre

 10. Charif

  08 Abr 14
  17:37 #

  El meu company de estudi es diu Jorge, és de Uruguay i viu a Sant Cugat. Les meves companyes de estudi es diuen Mariela i July, Mariela és Nicaraguenca i July és de perú i viuen a Sant Cugat, a prop del Monestir i lluny de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. I jo sóc el Charif sóc de Siria i visc a Sant Cugat.

  Respondre

 11. Jatia

  08 Abr 14
  17:37 #

  Jo soc La Jatia de Georgia,visc a Granollers i La meva company de classe de catala es La Laura.ella viu a Sant Cugat del Valles prop a monestir y llun de la estacio del ferrocarrils.

  Respondre

 12. ramon

  08 Abr 14
  17:38 #

  les otrs companyes son Jorge és de Uruguay e viu i Jeannete viu a S. Cugat .Jo sóc Ramón e vivisc a S. Cugat

  Respondre

 13. july

  08 Abr 14
  17:39 #

  El meu company de faina es diu la mariela,és de Nicaragua i viu a sant cugat del vallés.La altre company és la cristhian ,és de Nicaragua i viu a Sant cugat del vallés,a prop de l’estació dels ferrrocarrils de la generalitat i lluny del ayuntament .I jo sóc de Peru i viu a Barcelona.

  Respondre

 14. christian

  08 Abr 14
  17:41 #

  El meu company de feina es diu , july és de peru Iviu a Barcelona.les meves company de feinaes diuen Mariela es de Nicaraguenca Iviuen a San cugat a prop de l´ estacion ferrocarril de la generalitat ´lluny de l´ monasteri ´jo soc la christian soc de Nicaraguenca ´visc a san cugat.

  Respondre

 15. Mariela

  08 Abr 14
  17:49 #

  El meu company de faina es diu July es Peruana i viu a Barcelona la altre company es la Cristian es Nicaraguenca i vui a San Cugat del Valles a prop de l’estacio de ferrocarrils de la generalitat i lluny del ayuntament de San Cugat del Valles . i jo sóc la Mariela i sóc Nicaraguenca i visc a San Cugat del Valles.

  Respondre

 16. july

  08 Abr 14
  17:59 #

  El meu company de faina és diu la Mariela, és de Nicaragua i viu a Sant cugat del vallés.La altre company és diu la Cristhian és viu també de Nicaragua i viu a Sant cugat del vallés,a prop de l’estació de ferrocarrils de la generalitat i lluny del ayuntament. I jo sóc la july ,sóc de Perú i visc a barcelona.

  Respondre

 17. Montse Campoy

  22 Abr 14
  17:12 #

  Una de les meves companyes es diu Karla, és de Costa Rica i viu a Sant Cugat, l’altra companya es diu Vilma, és de Nicaragua i viu a Sant Cugat i la Leonela, és de Bolívia i també viu a Sant Cugat, a prop dels Ferrocarrils i lluny del Monestir.

  Respondre

 18. Karla Navarro

  22 Abr 14
  17:18 #

  Jo soc la Karla, les meves companyes la Vilama i la Mariela són de Nicaragua i viu a Sant Cugat i la Liseth és de Bolivia y viu a Sant Cugat

  Respondre

 19. Leonela Jaldin F.

  22 Abr 14
  17:24 #

  Jo sóc la Leonela, soc de Bolivia i visc a Sant Cugat del Valles, a prop dels ferrocarrils i lluny del monestir, els meus companys son la Carla, es de Costa Rica, viu a Sant Cugat del Valles i la Vilma, es de Nicaragua i tambe viu a Sant Cugat del Valles.

  Respondre

 20. lizette salinas

  22 Abr 14
  17:26 #

  jo soc la lizette , visc a sant cugat del valles, prop dels mercadona y lluny del monestir, una de las meves companyes es la viviana , es de colombia i viu a sant cugat del valles , l’altra companyes es la karina, es hondurenya i visc a santa cugat .

  Respondre

 21. vilma portillo

  22 Abr 14
  17:27 #

  jo soc la vilma soc nicaraguenca i aquestas son las meuas compan, la leonela es de bolivia Iviu a san cugat a prop de mercadona, la karla es costa-riquenya I viu a Barcelona ,jo visc a prop del mercadona.

  Respondre

 22. Viviana Vega

  22 Abr 14
  17:28 #

  Jo soc la viviana, Les meves company del curs de català son; Laura, Alejandra i Lizett. elles viuen en Sant Cugat del Valles, Laura es diu Paraguai, Lizett es diu Boliviana y Alejandra es Colombiana igual que jo. Nosaltres vivim a prop del monasteri

  Respondre

 23. Alejandra

  22 Abr 14
  17:59 #

  ¡¡Hola,hola!! M’agrada molt escriure en aquest bloc. Les meves compayes és la Christian és de Nicaragua i viu a Sant Cugat, la Viviana és de Colombia igual que jo, la Viviana viu en Sant Cugat del Vallès. Jo soc la Alejandra, soc Soriana però vaig néixer a Colòmbia.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!