• Intercanvi de llibres

  Recordeu que els deures d’aquest cap de setmana són anar a La Floresta diumenge al matí, entre 10.30 i 14.30 h i intercanviar (o no) un llibre vostre per un llibre en català, i dilluns portar-lo a classe per ensenyar-lo als companys i explicar per què l’heu triat, de qui és i quin és l’argument. Si no hi podeu anar aquest cap de setmana, hi podeu anar el vinent. També podeu portar un llibre en català que hagueu comprat o que tingueu per casa i us agradi.

  llibre2-1-

 1. Maria jesus

  28 nov. 14
  12:16 #

  Anire al intercanvi de llibres a la Floresta.Adeu.

 2. mcampoy

  01 des. 14
  17:12 #

  Em sembla que el diumenge va estar plovent tot el dia… Si no hi vau poder anar, ho podeu tornar a provar aquest pròxim diumenge!!

 3. Pauline

  11 des. 14
  15:54 #

  Vaig triar un llibre de nens que es diu: ‘Les tres bessones i els tresors de Sant Cugat’. El llibre és del meu fill i lo he llegit pels nens. Es van riure de la meva pobra pronunciació 😉

  El llibre tracta de tres nenes, trigemin, que van descobrir els tresors de Sant Cugat i com era la vida a Sant Cugat fa segles. Les ajuda la Mercè, una señora vella, que les allotja a la seva masia a la ciutat i la seva cosina Milena. També reben la Bruixa Avorrida, que durant molt de temps ha estat buscant un tresor prop del monestir de Sant Cugat. Resulta que el tresor no existeix! El tresor son totes les cases antigues i el monestir de Sant Cugat que hem de cuidar entre tots.

 4. Pauline

  11 des. 14
  15:59 #

  He triat aquest llibre perquè crec que és una bona història, i perquè jo ho entenc, ja que és un llibre per a nens 🙂 L’autor es diu Bet Capdevila. Forma part d’una sèrie. Podeu encontrar mes informació en aquesta enllaç: http://www.lestresbessones.cat
  Adeu!

 5. Dinah

  11 des. 14
  16:29 #

  Escollir un llibre de Paulo Cohelo, gran escritor brasiler, escriu llibres sobre creixement personal, escollir l’Alquimista, tot el que creeu poden fer

 6. Beatriz eugenia rios buitrago

  15 des. 14
  9:44 #

  ¡escritora MARIA AYMERICH.nascut a bcn i hi ha viscut sempre,pero li agrada còrrer mòn.profesora de llenguatge i traballa con nois i noies .lectura,i ortografia, redacciò,analisis..d´anar endavant tot i ser ben eixerits.QUINA REGADORA: Es una mica massa presumida,aquesta regadora¡Per això lì passen tantes aventures: Vola,Neda,es torra a la platja sota el sol..sort que treballa en un circ amb tigres i lleons, i tambè un tigret que sènamora dèlla..i moltes,moltes coses mès. atentamen beatriz

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!