• A què jugaves quan eres petit?

  images La meva germana de petita jugava a la xarranca perquè li agradava molt saltar. També passava moltes estones jugant amb la baldufa. Podia estar hores i hores llençant-la i mirant com rodava. Jo no li deixava les meves joguines perquè sempre les trencava. Quan es reunia amb els seus amics, jugaven a fet i amagar. A vegades, s’amagava tan bé que no la trobaven. 216e315f1dc46661484660d0ede06b51

  I vosaltres, a què jugàveu de petits? Teníeu alguna joguina molt especial? Qui us la va regalar?

  Recordeu que treballem els passats!

   

 1. Lydia

  13 febr. 15
  11:07 #

  Bon dia,
  Jo jugava moltes vegades tot tota sola perquè tenia poc pocs amics. També jugava amb joguines de nois perquè no m’agrada per res los m’agraden gens les joguines de noies. Tenia nines però no jugava amb les nines sinó las mevas amb les meves cosines. Preferia els cotxes i els robots. També sempre m’agradava llegir. Tenia moltes molts llibres a la meva casa casa meva.
  Bueno Bé, no tinc més que dir res més a dir. I els altres a què jugàveu?

  😉

 2. Zabihollah Mazidian

  14 febr. 15
  13:58 #

  Quan era molt petit abans d’anar a escola jugava molt al carrer.
  Despres desdejunar Després d’esmorzar amb meu el meu german en anavem germà anàvem al carrer i amb nostres els nostres amigs amics jugàvem fins al temps a l’hora de sopar.
  Jugàvem amb nos com fuese bols “Què vols dir, Stefan?”
  i de vagada vegades amb pedra pedres i tapes de refrescs.
  Em Recordo que haviem ganat havíem guanyat moltes tapes i un dia meu el meu pare va llençar totes tapaes les tapes a la escomreria les escombraries.

  Recorda que davant dels determinants possessius hem de posar l’article: el meu germà, la meva amiga, els meus pantalons, les meves sabates

 3. Mª Jose Galera Garcia

  15 febr. 15
  19:56 #

  Jo vaig neixa néixer en un poble molt petit, bonic i envoltat de muntanyes, i va ser l’època mas més feliç de la meva vida fins als nou anys. On vivíem jugava an amb els veins veïns petits i me agradava m’agradava molt un nen que es deia Josep, però mai l’hi li ho vaig dir. Era fill de un d’un sabater i junts amb als els altres nens i nenas nenes jugaven jugàvem en els baixos del edifici de l’edifici en una espècie de túnel molt fosc, on es guardava el carbó de tots els veins veïns, i ens amagaven amagàvem i ens espantaven espantàvem perquè era molt divertit. Però el que mes més m’agradava era pujar als arbres imaginant que era una fada.

  Maria José, fixa’t que no és el mateix “nosaltres jugàvem” (acabat en m) que “ells jugaven” (acabat en n).

 4. Nathalie

  16 febr. 15
  0:10 #

  Quant Quan era petita jugava amb les meves germanes a fet i amagar. , el que M’encantava jugar amb les meves amics amigues era a l’elàstic i quan em tocava jugar sola m’agradava saltar a la corda. També m’agradava molt jugar a 1,2,3, toca la paret, però gairebe gairebé sempre jo em queia i acabava amb els meus genolls llàstima ferits.

  😉

 5. natalia

  16 febr. 15
  16:35 #

  Jo jugava a fet i amagar, a la secretària, a la gallina sega cega, a les bales amb els meus germans i amics.
  I avagades a vegades jugava amb els meus les meves nines, jugava moltes hores al futbol amb els amics de l’escola. La meva joguina que més m’agradava era una nina de drap.

  Natalia, fixa’t que “els meus” és masculí i “nines” és femení, així que no pots dir “els meus nines”, sinó “les meves nines”.

  😉

 6. Ingrid Lena Suárez

  25 febr. 15
  18:26 #

  Quan jo era petita jugava amb les mevas germanes i uns veins (eren quatre germans, tres noies i un noi) a fer radionovel-les; ens inventàven històries i les gravàvem en una cinta, era molt divertit perquè, perquè fos més real imitàvem el so de la pluja, els trons, les petjades i de les portes que s’obrien i tancaven. També jugavem al carrer amb altres nens, feiem carros de fusta, patinabamos, saltàvem a la corda i alguns matins anàvem a parc. Érem un grup gran d’amics, i ens divertíem molt.
  No recordo haver tingut cap joguina preferida.

 7. Bruno Saldombide

  01 març 15
  19:52 #

  Quan era petit jugava molt amb ninots de d’acció amb els meus dos amics Iván i Rodrigo. Ens agradava molt el skate i la pilota però no ens agradava jugar a futbol. Després va arribar el Family Game i jugava hores i hores fins que la meva mare em m’apagava la televisió. Amb la meva germana Valeria saltàvem a la corda i també ens agradava molt anar en bicicleta. Que bonic és ser nen!

  Molt bé!
  😉

 8. ariel

  10 març 15
  15:50 #

  Quan era petit jugava amb meus els meus germans, jugavam jugàvem a fer cassas cases amb lenya llenya, asi podiam així podíem estar dias dies i dias dies entretinguts perquè no desarmaven (què vols dir, Ariel?).

  Teníem molta llenya perquè s’usava per al forn de la fleca, una veus terminda vegada acabada de la casa, la desarmaven desmuntàvem i la tornàvem a armar muntar. Només jugàvem els caps de setmana i la ho passàvem molt bé els tres junts.

  😉

 9. CANDIDO CASTRO MERINO

  11 març 15
  21:36 #

  Quan era petit la meva familia família vivia en un poble molt bonic, per el cual qual passava un petit rio riu. Tambe També habia hi havia molts arbres. Gairebé sempre en sortir de classe marxaven marxàvem a casa a cercar el berenar i amb la meva colla sortiem sortíem al camp a pujar al als arbres a recullir recollir el els nius dels ocells, banyar-nos en el al rio riu, o jugàvem a tirar-nos pedres contra una altra colla. Quans Quan ens cansàvem ens marxàvem tots plegats a les nostres cases o a jugar a pilota.

  Molt bé! 😉

 10. Valeria

  26 abr. 15
  15:31 #

  Quan era petita m’agradava jugar a molts jocs: saltar a la corda, jugar amb els meus amics a la xarranca, a la payana, pujar als arbres, fer postres, patinar, anar en bicicleta, fer tot tipus d’esports. Tenia una casa gran amb molts arbres, tenia gossos, lora i un conill, des de sempre em van agradar els animals. I sobretot jugar fora

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!