• On anirem?

  51

  Ahir vau presentar les vostres propostes d’excursions. Totes eren molt interessants. Ara escriviu-les aquí. Podeu comentar les propostes dels companys si teniu algun dubte, per exemple:

   

  Com hi anirem? (en cotxe, en tren, en bici…)
  On menjarem?
  Amb qui hi anirem?

 1. Isabel

  05 març 15
  14:56 #

  D’Excursiò al pantà!!

  Aquest cap de setmana anirem a Vilanova de Sau,per veure el pantà.
  És un lloc molt bonic en el qual es poden fer diverses activitats :passejar,escalar,pesca sense mort…
  Sortirem el dissabte al matí i hi arribarem,per la carretera de Vic,en una hora i mitja.
  Allà hi ha un camping molt cuidat,un pont romà del S.XV i,per descomptat,el pantà.
  Enmig del pantà es pot veure la torre del campanar,on antigament hi va haver un poble,ara sota l’aigua.
  M’encanta anar d’excursiò!!!!

  Bon cap de setmana per tothom!!!

 2. Elizabeth

  05 març 15
  19:33 #

  En el proper estiu anirem a un hotel de muntanya i spa de quatre estrelles, a la Cerdanya, en el poble de Prullans a prop de Puigcerdà.

  Estic segura que viurem una gran aventura en família perquè tindrà moltes activitats per a tots els gustos. Tant de relaxació com d’activitats a l’aire lliure.

  Farem senderisme per el pel Pirineu, muntarem en bicicleta i altres activitats per la Cerdanya, per la nena tindran serveis d’infants, parcs infantils, programa d’activitats i animació, el que li agradarà molt serà la granja d’animals, li fascinen els animalets!!!

  Tot estarà inclòs en un preu molt còmode, com que serà a l’estiu i estarem a la muntanya no passarem molta gaire calor.

  Bon cap de setmana!!!

 3. Alejandro

  06 març 15
  10:56 #

  Visita al parc nacional Santa Rosa a Guanacaste, Costa Rica

  A les nostres properes vacances a Costa Rica, ens agradaria visitar el parc nacional Sant Rosa.

  Aquest parc està situat a Guanacaste, a unes quatre hores de San José. Per poder arribar als llocs, necessitarem un cotxe 4×4, ja que dins del parc el camí és una mica complicat.

  Primer visitarem la històrica casona de Santa Rosa, després caminarem per un sender al costat de la casona. En aquest punt anirem al en cotxe a platja Naranjo on muntarem una tenda de campanya al costat del mar i descansarem el primer dia. El segon dia anirem caminat per la platja find arribar a “roca bruixa”, on passarem el dia.

  El tercer dia anirem per unes rutes dins del parc que tenen unas vistes increïbles i potser observarem algun animal de la zona.

  Durant aquesta època de l’any (el desembre) el parc té poca gent pel que o sigui que gairebé tot ca ser serà només per a nosaltres.

  Adicionalment A més hi ha una zona de càmping amb tots el serveis bàsics i hi ha un guarda parcs per si hi hagués algun problema.

  El dia següent tornarem després de migdia i pararem a dinar pel camí.

 4. Josép

  08 març 15
  18:10 #

  Excursió en bicicleta.
  Hola bonas tarda es a tothom,ésta aquesta primavera vinent, aniré al poble de Seva,ets és un poble que ets hi ha al costat del parc natural al Montseny. Començaré per pujar al tren a l’estació de Moncada-Ripollet i m’he baixaré en a Balenyà-Tona-Seva (estació).A cinc o sis kilòmetres ets hi ha el poble. Passejaré una mica per els seus carrers, que tienen tenen arbres castanyers i llavors aniré a una font natural al costat de la carretera,hon hi ha un embassament d’aigua i un canal hon ets puc pots passejar i veure masies i arbres molt alts.
  .. Si hos us agrada i disposeu del dia complet ho podreu intentar a peu. Ànims, bona excursió..

 5. MARY

  09 març 15
  0:35 #

  D’Excursió a Santa Susanna .
  El pròximó estiu aniré con amb el meu fill de vacances a Santa Susanna, un poble molt petit en a la comarca del maresme on estarem una setmana per descansar i passejar ja que té molts lloc per visitar sobretot en a l’estiu como la platja , la muntanya i podrem muntar en bicicleta i donar un volta per el passeig .
  És un poble que està ben comunicat, té molts negocis , hi ha molts hotels a prop de mar per al turisme. És un lloc que podreu visitar i fareu moltes fotos maques .

 6. Sebastián Aparicio

  09 març 15
  12:28 #

  El proper cap de setmana, amb la meva familia anirem a Tarragona.

  La idea que tenim és que agafarem el tren a Barcelona Sants Estació a les 8:00 del matí. Després, una vegada estem en aquest lloc, pujarem una petita montanya on és hi ha el mirador amb vista al mar. Recorrerem totes les obres romanes, i després menjarem a prop a la rambla (el carrer principal de Tarragona). A les 7:00 en punt del vespre tornarem a casa nostra per descansar.

 7. Elena

  09 març 15
  18:15 #

  Viatge a Rússia.
  Aquest estiu aniré a visitar les els meus pares al meu país natal. La ciutat es diu Omsk, està situada a la riba del riu Irtish, a 2700 km a l’est de Moscou i a 6588 km de Vladivostok. El any 1849 va ser traslladat per 5 anys de treballs forçats l’escriptor famós Fiodor Dostoievski.
  Passaré el màxim temps possible amb els meus pares, aniré a visitar a totes les meves amigues de la infància i a l’escola on vaig estudiar de petita.
  I si em sobra temps, visitaré la Catedral, les petitas ermites, n’hi ha moltes de nova construcció, el circ. Compraré les entrades per a anar al Teatre de Drama i voldria anar a l’Estadi de Gel, va ser construït al any 2007 amb els diners d’un ric rus.
  Ja us portaré les fotos per ensenyar tots aquests llocs i gent del meu viatge.

 8. Gladys

  09 març 15
  19:23 #

  A les properes vacances el meu marit i jo anirem a Brasil a la casa dels meus pares que tenen una casa al camp i que està situada a la província de Mato Grosso do nord i el poble es diu Comodoro MT.Sortirem el primer dilluns del mes d’agost, agafarem un avió em el a l’aeroport el prat al matí i arribarem el dimecres a la tarda en el poble Cuiaba, després agafem un autobús en direcció a Comodoro. Alla hi ha molts atractius, el dijous a la mati anirem al riu i ens banyarem i pescarem una mica de peixos, hi també visitarem la plantació de coco i de toranje taronges, i llimones i mandarines i menjarem una mica de fruites .I també passejarem per la floresta per veure los els animals: el mico, la serp i esquino la mona esquirol i ocellets. És una zona molt coneguda per les gent que viu a prop .Tot és molt bonic, la casa té un gran espai, anirem a una barbacoa com amb la seva familia i els meus amics el cap de setmana. Hi Tornarem a la primera setmana de setembre a Cerdanyola del Vallès .

 9. rosa marina garmendia lopez

  11 març 15
  23:28 #

  Vacances de platja a Hondures Roatan
  Lloc
  Estarem a l’hotel Mayan Princess del departament de llles de Bahia ,té molts atractius ,busseig platges zones molt visitades per turistes del món de descans i relax.
  Visitarem els manglars que són un tipus d’arbre molt tolerants a la sal que solen estar a la vora de la platja ,anirem a un dels poblats mes gran de la l’illa anomenat Punta Grossa que aquesta rodiat rodejat d’aigues de mar molt netes, i la majoria de persones de són de color .Farem busseig ,veurem la posta del sol, caminarem per la ruines de Copen.
  Tot sera molt apropiat per compartir amb la meva familia , podrem fer activitats a la al matí i la tarda , el clima sempre és agradable,i menjarem tot el que ofereix en restaurant , gaudirem de les platja i la piscina de l’hotel a tota hora.

 10. Sara

  12 març 15
  11:51 #

  Companys i companyes us proposaré unes vacances que no podreu dir-me que no.
  L’estiu que ve anirem a El Cap de Gata. Aquest lloc es troba en la provincia d’Almeria.
  Al Cap de Gata ens trobarem llocs molts diferents: platja, muntanya, desert, ciutat ……
  És un lloc espectacular on podrem fer de tot: passar el dia a la platja sense fer res o en canvi podrem fer moltes activitats com pescar, jugar a les pales, snorkel….. El que volgueu!
  També podrem visitar el Parc Natural Cap de Gata o per als que els agradi el cinema visitarem el desert de Tabernas. On en els anys 60,70 rodaven pel.licules de l’oest com “La muerte tenia un precio”.
  Com podeu veure són tot avantatges, podrem fer excursions de tot tipus i a més a més com que és un lloc lluny d’aquí, farem paradetes per tota la peninsula veient altres llocs fins que arribem al nostre destí.

 11. Juan Jose

  22 març 15
  15:23 #

  Aquestes vacances tinc pensat anar a Andalusia, i fer la ruta dels pobles blancs.
  La ruta es compon de 20 pobles, va des de Màlaga fins a Cadis, tenen en comú cases amb façanes blanques.
  Els pobles més famosos són, Ronda, Serraniade, Zahara de la sierra, Zahara de les atunes, aquests pobles tenen un atractiu molt significatiu per la seva gent i llocs.
  Faré esport i visitaré el museu del vi, en a Arco de la frontera i Jerez, també aniré a les coves prehistòriques i jaciments arqueològics. Menjaré els seus plats típics i sobra tot sobretot, els les postres, ja que són molt suggerents per les formes i sabor.
  I després de tot faré la volta a casa en cotxe.

 12. Patricia

  22 març 15
  16:03 #

  Aquesta Setmana Santa aniré quatre dies amb uns amics a la falda del Pedraforca al Parc natural del Cadí-moixeró. Està al Berguedà i hi anirem amb cotxe, trigarem unes dues hores i mitja a arribar.
  És un destí molt atractiu perque té cara sud i cara nord de la serra per això tenim paisatges molt diferents en un mateix lloc i tenim la possibilitat de trepitjar neu en aquestas dates.
  Farem el cim Pedraforca i passarem pels refugis del parc natural. Si fa mal temps visitarem els pobles del voltant com Gósol, Saldes.
  Per els més avesats està hi ha la ruta de Cavalls de vent.
  Crec que és una bona elecció perque és una terra rica en fonts naturals amb un paisatge camviant i és un destí econòmic.

 13. Mariela

  25 març 15
  19:26 #

  Aquest estiu anirem a Bolivia el meu xicot i jo. Farem un recorregut turistic, primer anirem a coneixer el salar de Uyuni, que és l’extensio salina mes gran de tot el mon. despres anirem a veure les runes de la cultura tiahuanacota com per exemple la coneguda porta del sol que segons alguns estudiosos podria ser la construcció en pedra mes antiga de la humanitat que es conserva amb una antiguitat d’uns 17000 ans molt mes antiga que les piramides d’Egipte. Molt a prop també hi han les runes de Puma Punku, que son unes runes molt insolites ja que semblen fetes amb una tecnologia extraordinariamet avançada. També anirem als Yungas on es troba la carretera mes perillosa del mon i per ultim també visitarem el llac Titicaca, que es el llac de muntanya mes gran del món on hi viuen els Urus que son una població aymara que viu en illes artificials fetes de una planta que hi creix al llac.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!