• Anem de compres?

  Quan anem a una botiga de roba hem de tenir en compte unes quantes coses:

  En primer lloc hem de saber què vol dir aparador, prestatgeria, taulell, emprovador. A l’hora de pagar hem de tenir clar si ho fem en efectiu, amb targeta o utilitzem un xec regal. També hem d’anar amb compte que ens tornin bé el canvi i de guardar el tiquet per si hem de canviar alguna cosa. A la botiga hi podem anar a comprar, a canviar una peça de roba o simplement  a mirar o fer-hi un cop d’ull.

  L’altra cosa important és el vocabulari de la roba. Feu clic en aquest enllaç i veureu les peces de roba classificades per estacions: vocabulari de la roba i les estacions.

  Aquí teniu la cançó Tots els botons de la Beth en la qual surt molt vocabulari sobre la roba i els vestits:

 1. Bruno Saldombide

  31 març 15
  16:37 #

  Molt bonic =)

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!