• Em presento!

  Hola! Bon dia!

  Jo sóc la Núria, la professora de català del vostre curs. Visc a Canet des de fa més de deu anys, ara ja sóc canetenca, i també sóc santpolenca de naixement. Treballo al Servei Local de Català de Cerdanyola i faig classes als centres cívics de la ciutat: al Banús i a l’Ateneu. Cerdanyola m’agrada molt.

  M’agrada cuinar, passejar, llegir, anar al cinema, anar a sopar amb els amics, celebrar els aniversaris i les festes importants.

  I tu qui ets?

  Explica-m’ho!

 1. Melisa Ruiz

  18 abr. 15
  8:48 #

  Hola! Bon dia!
  Jo sóc la Melisa, sóc estudiant de català del seu curs. Visc a Ripollet des de fa mes d’un any, ara ja sóc ripolletenca, encara que he viscut molts anys a Granada. Ara mateix no treballo, vinc del sector d’atenció al públic.

  M’agrada molt fer pastissos i cuinar de tot, també m’agrada passejar amb el meu fill, fer excursions, viatjar, anar a ballar amb la meva parella.

  1. ntarridas

   20 abr. 15
   13:32 #

   Molt Bé, Melisa!

 2. Roberta

  20 abr. 15
  17:03 #

  Hola! Bona tarda!

  Jo sóc la Roberta. Sóc brasilera i visc a Bellaterra a prop de la Universitat Autonòma.
  Jo ensenyo anglès cada dimarts i dijous.

  M´agrada bastant viatjar i també m´agrada molt cuinar. M´agrada també anar a ballar salsa amb la meva parella.

  No m´agrada gaire fer esport.

 3. Siendo Arjona Lasierra

  21 abr. 15
  0:13 #

  Hola, bona nit !
  Em presento a tots.
  Em dic Siendo ,. Soóc company del nostre curs de Ccatalaà ,. dDe moment, vísvisc aprop del parc del Valleès ena Sabadell , des de fa menys de 20 dies ,. Sóc canario de naixaement , peroò yjo he viscut tota la meva vida a Máàlaga. , yo tictinc 40 Aanys ena la ?actualitat ,. yo tTreballo en laa l’administració local delde l’Ajuntament , al servei de la policia local ,. Soc policía local des de fa mes d’onze añosanys en un petit poble de Máàlaga, Campillos es el nom. , Estic aprenent catalaà per la meva feina ,. per dDe moment Barcelona i la gent m’agraden molt , i els companys ells sonsón com els meus germans.
  M’agrada cuidar per la meva noia , i endreçar alel frigorífic. , eElla diu que no fer mas el llir pero Aixo es solament a vagades .
  També m’agrada Molt fer esport , jo practicu kick boxing , 3 cops a la setmana , el cap de setmana m’encanta quant fer calçotades i barbacoes amb els meus amics .
  Per finalitzar , m’agrada llegir libres , avio en català , sobretot d’e historia ,.
  Una forta abraçada,
  Siendo , Avefenix

  1. ntarridas

   22 abr. 15
   16:23 #

   Molt bé, Siendo!

 4. Hugo

  21 abr. 15
  10:39 #

  Bon díia, el meu nom és Hugo,. Tinc trenta-cinc anys i vinc d’un poble anomenat Maracay situat a la proviíncia d’aAragua a Veneçuela. Jo sóc Vveneçola. Actualment visc a cCerdanyola del vValleès en elal barri de la fFarigola a prop de l’escola Siínia i lluny de l’estació de Renfe.

  M’agrada molt atendre les classes de catala, fer a caminar, estudiar angles i matemàtiques, compartir amb amics entre altres coses.

  1. ntarridas

   26 abr. 15
   20:59 #

   Molt bé, Hugo!

 5. Rosario Zafra Natera

  21 abr. 15
  11:26 #

  Hola ! Bon dia !
  Jo sóc la Rosario i visc a Cerdanyola del Valleès des de fa divuit anys,. Sóc de Veneçuela.
  Tinc dues filles la més gran té vint anys i la més petita té tres anys.
  Cada any viatjo a Tenerife a visitar la meva família.
  TraballTreballo en elal cinema cada dia, tarda i nit.
  M’agrada parlar amb les meves amigues; escoltar música, ballar salsa; menjar pa amb tomàquet, oli i pernil salat. No m’agradaen gens els ous fregitsferrats i el fetge. Acostumo a fer la migdiada.
  El meu somni és viatjar a Egipte i fer-me una fotografia davant de la piràmide de Keops.

  La meva parella i jo hem decidit fer el curs de català junts, per començar elal més aviat possible parlar,. eEstem molt contents de compartir amb aquest grup i professora són molt simpàtics tots, molt de gust ende conèixer-vos.

  1. ntarridas

   22 abr. 15
   16:08 #

   Molt bé! Molt de gust de conèixer-te!

 6. Elena Diego

  21 abr. 15
  16:33 #

  Hola! Bona tarda!

  Jo sóc l’Elena, sóc alumna del curs de català. Visc a Cerdanyola des fa un mes encara que sóc gallega, d’un poble anomenat Oia.
  Són infermera i estic buscant feina a Barcelona, també estudio una oposició.

  M’agraden molt els animals, el meu gat sobretot!. M’agrada menjar de tot però no cuinar. També m’agrada fer excursions amb els amics i la meva parella , viatjar i conèixer llocs nous.

  1. ntarridas

   22 abr. 15
   16:04 #

   Molt bé, Elena!

 7. Maria del Carmen Zambrano Duran

  21 abr. 15
  19:52 #

  Hola! Bona tarda!

  Jo sóc la Maria, alumna del curs de català bàsic de lesdel matí del centre cívic de Banuús. Visc a Bellaterra des de fa més de 8 mesos, també sóc veneçolana de Nnaixement. Acabo d’acabar un màster a la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. Cerdanyola m’agrada molt perquè és petita i acollidora.

  M’agrada cuinar, llegir, fer esports, anar a sopar conamb losels amics, anar al cinema i viatjar.

  Ens veiem demà!

  1. ntarridas

   22 abr. 15
   16:03 #

   Molt bé, Maria del Carme!

 8. Mauricio Lombardo

  21 abr. 15
  22:05 #

  Hola! Jo sóc el Mauricio, sóc estudiant de català també. Visc a La Clota, a Cerdanyola, des del gener d’aquest any, sóc veneçolà de naixement i italià per descendència. En aquest moment estic buscant feina, i al setembre començo a estudiar administració i direcció d’empreses.

  M’agrada bastant fer esports, sobretot el beisbol; la meva dona i jo anem al cinema cada setmana i anem al restaurant de tant en tant.

  1. ntarridas

   22 abr. 15
   16:01 #

   Molt bé, Mauricio!

 9. Cristina CC

  21 abr. 15
  22:33 #

  Hola, amics, sóc la Cristina i sóc de Madrid, madrilenya. Ara visc a Cerdanyola del Vallès des de fa dos mesos i m’agrada molt. PA poc a poc em vaig adaptant. Visc al barri de Serrapaerera i és molt tranquil. A més a més treballo per las tardasa les tardes com a secretària. M’agrada molt escoltar música, anar al cinema i cuinar, i m’agrada bastant llegir llibres, veure la televisió i passejar. El meu xicot m’ajuda bastant perquè ell parla català molt bèé. Salutacions.

  1. ntarridas

   22 abr. 15
   16:00 #

   Molt bé, Cristina!

 10. Ariana Otazo

  21 abr. 15
  22:51 #

  Hola! Jo sóc l’Ariana!

  Sóc de Venezuela i fa tres mesos que visc a Cerdanyola. ArribiVaig arribar a Espanya al gener de‘ aquest any i des del febrer que estic estudiant català. Ara no treballo, però estic buscant feina. Al setembre començo a estudiar direcció de cuina.

  M’agrada cuinar i fer postres, llegir, anar al cinema i passejar amb el meu marit.

  1. ntarridas

   26 abr. 15
   21:00 #

   Molt bé, Ariana!

 11. Diana

  22 abr. 15
  1:57 #

  Hola, bona nit! Jo sóc la Diana, del Perú. Visc a Cerdanyola del Vallés fa cinc mesos. La meva casa és a prop de l’a estació del Renfe y i del Mercat Les Fontetes. Jo estic contenta perquéè el meu barri Les Fontetes m’agrada molt. Jo vaig a la UAB

  1. Diana

   22 abr. 15
   2:07 #

   Jo vaig a la UAB els dimartes, dimecres i dijous. A mi també m’agrada passejar amb els meus amics, llegir, viatjar, anar a ballar amb les meves amigues.Jo acostumo fer deures a la nit. No m’agrada gaire cuinar.

  2. ntarridas

   22 abr. 15
   15:43 #

   Molt bé, Diana!

 12. Janaína

  22 abr. 15
  2:07 #

  Em dic Janaïna. Sóc brasilera, periodistea i professora de iangléès. EnA Barcelona, sóc estudiante del Máàster de Periodisme de Viatges ena la UAB. Visc a la vila universitáària de la uUniversitat, ena Bellaterra, fa deu mesos. Sóc gaúchagautxa de naixement (jo vaig néixer en elal sur del país).

  M’agrada molt fer esports, viatjar, ballar y parlar altres lengüas. No m’agrada gens cuinar.

  1. ntarridas

   22 abr. 15
   15:58 #

   Molt bé, Janaïna!

 13. Alma Lidia Andino

  22 abr. 15
  19:11 #

  Hola, Bbona tarda!

  Soc l’ÀAlma, estudiant de catalaà, i tinc 53 anys! sSoóc de‘ Honduraes, soóc hondurenya de naixement i ara visc a Ripollet. Tinc una filla i un fill. La meva filla estudia a Sueècia i el meu fill viu ena Honduraes! vaig arreglarArreglaré els papers per viatjar a Honduraes i fer unes riques vacances a Sueècia.

  M’agrada Barcelona, cuinar, caminar pel riu. compartir l’estona amb els amics, coneèixer altres cultures, anar al cinema i el cap de ssetmana anar al camp.

  1. ntarridas

   26 abr. 15
   20:50 #

   Força bé, Alma! Revisa les errades.

 14. Mara Sánchez

  25 abr. 15
  11:16 #

  Hola, Bbon dìia!
  Jo sòóc la Mara i sóc de l`‘Argentina. Visc a Cerdanyola des de fa quatre mesos. M`‘he enamorat d’ùun català i poer aixóò viuvisc aquií, amb qui em caso end’aquí a quinze dies. M’ àagrada molt tota la ciutat de Barcelona.
  M`agrada molt anar a passejar conamb el meu xicot i la meva gossa, que me laem vaig emportar de l’Argentina; com també, anar a dinar comamb els amics nous que tinc en aquesta ciutat.

  Fins dilluns….!

  1. ntarridas

   26 abr. 15
   20:53 #

   Molt bé, Mara! Et desitjo molta felicitat.
   Revisa les errades.

 15. Claudia Rosales

  25 abr. 15
  20:36 #

  Hola, bona tarda:

  Em dic Claudia i soóc estudiant de Ccatala. Soóc de ‘Honduras i tinc fa 3 anys que vaig arribar a in Barcelona. Visc a Cerdanyola del Valles aal carrer Galiícia. M’agraden molt els animals, el meu perrogos sobretot!. M’agrada menjar de tot, però també cuinar. També m’agrada fer excursions amb els amics i la meva parella, viatjar i conèixer llocs diferents. Tambeé m’agrada treballar conamb nenesnens.

 16. Fabiana

  28 abr. 15
  14:28 #

  Em dic la Fabi. Sóc de l’aArgentina, de Buenos Aires, i visc a Ripollet.
  Tinc quaranta-un anys i fa un any que visc aquí. M´agrada estar amb meu fill, prendre cafè amb amigues, sobretot amb la meva cosina Mariela.
  Sóc massatgista i m´agrada molt donar massatges.

  1. ntarridas

   28 abr. 15
   15:38 #

   Molt bé, Fabi. Fixa’t en les errades que has fet.

 17. Alma Lidia

  28 abr. 15
  16:33 #

  Hola. Bona tarda!
  Sóc l’Alma, estudiant de cataláà i tinc 53 añosanys! Sóc de ‘Honduraes. Sóc hondurenya de naixement i ara visc a Ripollet. Tinc una filla i un fill. La meva filla estudia a Sueècia i el meu fill viu a Honduraes,. aArreglareé els papers per viatjar a Honduraes i fer unes riques vacances a Sueíiu , compartir el temps amb els amics, coneixer altres cultures, anar al cinema i el cap de setmana anar al camp .

 18. kenia Sanchez

  05 maig 15
  14:52 #

  Jo sóc la kKeènia Saànchez,. jJo tinc 24 anys,i viuvisc ena Ripollet al carrer Sant Salvador. , sSóc hondurenya .jo treball amb el meu germano.
  Sóc molt alegre, divertida i sociable.
  nNo m’agrada ballar, peroò sií que m’agrada molt la música.

 19. kenia Sanchez

  05 maig 15
  15:56 #

  L’ El Daniel és el meu espóòs .tTeé 25 anys, eés baix i gras i és molt divertit, simpaàtic,. tambenTambé leli agrada molt jugar a pilota ,. éÉs molt afectúos ambienteamb mi i a les tardes sortim a córrer juntos.

 20. Fabiana

  05 maig 15
  19:45 #

  La Mariela és la meva cosina.
  Té trenta anys, és alta i prima.
  El seu caráàcter eés obert.
  Ella és agradable, alegre, optimista i graciosa.

 21. Angelis

  09 juny 15
  18:18 #

  Hola, bona nit!

  Ja tots em coneixenu. Sóc ell’ Angelis,. Tinc 28 anys i sóc de Veneçuela,.
  Visc a Cerdanyola del Valleès des de fa 4 mesos,.
  És un poble molt acollidor i tranquil.
  Treballo en un petit bar a prop del Camp Nou.
  M’agrada molt Barcelona, té molts llocs per conèixer !!
  M’agrada caminar per la platja, anar al cinema, llegir llibres de terror, escalar la muntanya , etc.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!