Què hi ha a prop de casa teva?

imagesA prop de casa meva, a cinc minuts a peu, hi ha l’estació de tren i un parc. L’hospital és una miqueta lluny. A davant de casa hi ha un taller mecànic i a l’esquerra hi ha una perruqueria. A darrere de casa meva, hi ha un bar i una farmàcia. Al costat de la farmàcia hi ha una botiga de menjars preparats. M’agrada el meu barri perquè hi ha de tot i és tranquil.

No trobeu que a Catalunya hi ha molts bars i moltes perruqueries? A cada país, hi ha botigues i serveis diferents. Per exemple, al sud d’Itàlia hi ha moltes pastisseries-cafeteries. Aquí a Catalunya, en canvi, són més habituals els forns de pa-cafeteria.
I a prop de casa teva què hi ha?
Recordes alguna botiga o servei que hi ha al teu país i que aquí no és tan habitual?

Print Friendly, PDF & Email