Quin és el teu dia preferit?

El dia que més m’agrada de la setmana és el divendres perquè només treballo al matí i tinc la tarda lliure. Al matí, em llevo a quarts de 8, normalment em desperto perquè el meu fill es desperta i comença a dir coses. Vesteixo el meu fill i li dono l’esmorzar i després esmorzo amb el meu marit. A les 9 porto el meu fill a la llar d’infants. Torno a classe i preparo les classes de la setmana següent, també faig classes per skype a alumnes japonesos. De vegades tinc alguna reunió.

Plego cap a les dues, preparo el dinar i dino amb el meu marit. Després de dinar faig la migdiada i rento els plats. A les 5 de la tarda vaig a buscar el meu fill i passegem tots junts tota la tarda. Sovint anem a comprar el menjar de la setmana.

A quarts de 8 tornem a casa i ens relaxem fins a mitjanit.

I tu? Quin és el teu dia preferit? Què fas?

stock-photo-15621390-planning-time

Print Friendly, PDF & Email