• Records d’infantesa

  Aquesta setmana aprendrem a fer servir l’imperfet.

  És un temps passat i ens serveix per explicar coses que fèiem abans.

  Per començar-lo a practicar, podeu escriure al bloc els vostres records d’infantesa.

  On vivies?

  Amb qui vivies?

  Què t’agradava fer quan eres petit?

  Quins dibuixos miraves?

   

  “Quan era petita vivia amb els meus pares i les meves germanes a Barcelona.

  Vivíem en un pis de l’Eixample.

  Recordo que tenia una terrassa molt gran i que, sovint, hi sortíem a jugar. Jugàvem a pilota, patinàvem, anàvem en bici…

  Quan tornàvem de l’escola sempre berenàvem a casa. A mi m’agradava fer-me el Cola cao (me’n posava moltes cullerades!), a les meves germanes els agradava més el Nesquik.

  A vegades miràvem una estona els dibuixos. Els que més m’agradaven eren Els Bobobobs! Eren les aventures d’uns personatges que es deien Bobobobs i que viatjaven en una nau especial. Volien arribar a la Terra i salvar els humans.”

  I vosaltres? Què recordeu?

   

 1. Mari

  10 Feb 16
  15:14 #

  Quan era petita vivía amb els meus pares i les meus germans a Sabadell en un poble que es diu Creu de Barbera.

  Viviem en una casa de dues plantes baix havia un garatje i un pati . En el primer pis
  hi ha menjador, les habitacions i el banny i en el segona una habitació, una terrassa

  En el pati jugavem a la goma, a la corda i nines

  Quan arribava a casa posava la televisio i veía els dibuix ,els que mes m,agradavan eran la Heidi, la Gallina Coponata los chiripitiflauticos i mentres veía la televisio benerava pá amb xocolate mantega de colors

  Vaig ser molt feliç

  Respondre

 2. Natalia

  10 Feb 16
  22:44 #

  Quan era petita vivia amb els meus pares i el meu germà petit a Tallinn. Viviem en un pis.
  Jugava amb els meus amics al pati a saltar a corda, a la xarranca i a fet i amagar.
  M’agradava jugar amb la meva cosina a la platja al poble on viu la meva àvia.
  A vegades miravem una estona els dibuixos. Els que més m’agradaven eren “Bossa de pomes” i “Bé, espera un minut!” ( “Nu, pogodi!”).

  Respondre

 3. Mayra.

  10 Feb 16
  23:34 #

  Quan era petita, més petita que ara, vivia amb els meus pares, els meus avis, la meva tieta, els meus cosins i la meva besàvia en un pis a Barranquilla, Colombia.

  Recordo que aquell pis era molt petit per tothom però hi havia un parking molt gran on sortíem a jugar els meus cosins i jo. Jugàvem a la pilota, a futbol i corríem moltísim. També jugàvem molt a la PS2.

  Quan tornàvem de l’escola sempre era abans de sopar, que era quan tothom hi era. A mi m’agradava llevar-me d’hora per escalfar la llet amb la meva àvia, ella bevia cafè amb llet i jo llet calenta.

  Cada dia, pel matí, mirava noveles amb la meva àvia i la meva besàvia, m’agradava molt una que es deia “Gata Salvaje”. A vegades mirava una estona unos dibuixos que es deian “Happy tree friends”. Eren les morts sagnants d’uns personatges força macos.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!