• Benvinguts als exercicis de classe del Bàsic 1 de Barberà

  Amb aquesta entrada us convidem a participar als exercicis de classe que preparem per als alumnes del curs Bàsic 1 de Barberà.

  Esperem els vostres comentaris i la vostra participació!ajuntament

 1. Nerys Jiménez

  21 nov. 16
  15:37 #

  En dic Nerys y esta es la meva feina de diario me achecu, vash a la lavado, despres preparo al café y despres a las 9:00 en punto comensu la meva feina como cuidadora preparu el almurzer a la señora Rosario y despres preparo la seva medicasion a la 10:00 en punto acheu al señor Diego y. Le dinu el desayuno y la medicasion, despres comensu la feina de la yar a las11:00 en punto afico la ropa a la lavadora y la 1:00 en punto vach a preparar el dinar y a las 3:00 en punto dinen a las 4:00 ten la siesta, despres neteyu la cuina y ya ten un descans a las 8:00 en punto supen despres a las 10:00 a vash a durmi akesta es una par de la meva feina diario. Gracias

 2. Nerys Jiménez

  21 nov. 16
  22:18 #

  Hola. En dic Nerys, soc Dominicana i vis al carrer Manuel de Falla, a Bárbaras del Valles. Trabajo como cuidadora dos persones grans i la meva feina diaria es que estiguin molt Ben atesos. En cuido de la casa, la bogada, els manjars i que els Avis siempre estiguin be.

 3. Edmundo

  14 des. 16
  16:53 #

  Em dic Edmundo, sóc d’origen mexicà i tinc deu anys vivint a Espanya. Primer vaig arribar a viure a Palma de Mallorca on vaig treballar com a pastor d’una església evangèlica. Fa tres anys juntament amb la meva família vam venir a viure a Barberà del Vallès.
  Cada dia em llevo a les 7:30 per fer algun exercici de oració i reflexió, a les 8 despert als meus fills, i mentre em dutxo i em vist la meva dona els prepara a ells per al col·legi. A les 9 els porto al col·legi i jo aprofito que ja he sortit de casa per anar a treballar.
  Al llarg del matí treball a traduir materials de l’anglès al castellà que m’ajuden a millorar la meva feina i els equips als quals assessoro.
  També prenc temps per escriure el meu segon llibre, el primer es va dir “sóc egoista”, i el que estic escrivint ara es dirà “sóc incoherent”; són llibres escrits en clau de novel·la.
  Abans de tornar a dinar a casa, responc mails i faig trucades telefòniques pendents. Després de dinar porto als nens a l’escola i torno a casa a dormir una mica i a veure alguna sèrie amb Karla, la meva dona.
  A la tarda el meu treball s’enfoca en quedar amb equips de lideratge de diferents esglésies evangèliques i grups juvenils i els ajudo a millorar el seu rendiment. Els ajudo a nivell de comunicació i a nivell estratègic.
  Quan és estiu, gaudeixo de la piscina amb la meva família, però ara en i hivern vam gaudir d’alguna sèrie de televisió i de caminar en algun poble proper.

  1. Edmundo

   14 des. 16
   16:57 #

   El copio i ho pego en el lloc correcte.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!