• La casa dels teus somnis

  Com és la casa dels teus somnis?

  casasomnis2

  Explica’ns com és la casa dels teus somnis: quantes habitacions té, quantes finestres té, si té alguna terrassa o balcó, si té teulada o terrat, com és la cuina, de quin color són les parets, si és moderna o clàssica, si és a la muntanya o la platja, si és en una ciutat o un poble, si té piscina, garatge, despatx o biblioteca…

  Grava’t amb el mòbil i envia la gravació, d’1 minut aproximadament, al professor: gpujades@cpnl.cat

 1. fabiana

  11 des. 17
  21:02 #

  La casa de meus somnis, te 4 habitacions, una per meu llit amb quarto de bany en suit , una para visitants i una altra para la meva mare (lluny de la meva :), un despatx o una biblioteca amb moltes prestatgeries, una taula grossa y molta llum (la quarta habitació) . Una cuina grossa amb moltes estanteries. Dos banys, el meu (en suit) amb una banyera grossa. Te construcció moderna, quadrada o rectangular , amb moltes finestres, perquè m` agrada molt la llum del sol. També te un terrat amb plantes. La façana te parets gorges, el terrat i las finestres miren al mar.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!