Com són els costums alimentaris al vostre lloc d’origen?

Hola!

Parlem una mica de cuina?

Com són els costums alimentaris al vostre lloc d’origen?

A Catalunya la majoria de la gent fem 3 àpats, és a dir, mengem 3 cops al dia. Per esmorzar no mengem gaire, un cafè amb llet i un entrepà petit o un croissant. Al migdia, cap a les dues o les tres, dinem i mengem força: un primer plat, un segon plat i unes postres i un cafè o un tallat.

Hi ha gent que berena, els adults berenen una peça de fruita o un iogurt i els nens pa amb xocolata o alguna pasta. A la nit també sopem tres plats, però cada vegada més, la gent mira de no engreixar-se i sopa una mica menys.

La nostra dieta és a base de verdura, llegums, arròs, pasta, peix, carn…també prenem una mica de vi.

Sempre cuinem i amanim amb oli d’oliva, fem molts sofregits (amb base de ceba i tomàquet) i hi ha gent que diu que fem servir bastant l’all. També diuen que mengem molt de porc…és veritat! Mengem molts embotits! Ara som que som a la tardor, ens agrada molt menjar bolets!

Aquests bolets són rovellons!

Bé, doncs ara us toca a vosaltres! Així anem fent boca per al dia de l’intercanvi gastronòmic!

Com són els hàbits alimentaris al teu lloc d’origen?

En què es basa la cuina del teu lloc d’origen?

Print Friendly, PDF & Email