• Lectures compartides a Palafrugell

    Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat. Del que llegim a l’aula, del que llegim a casa i del que llegim i comentem en els clubs de lectura que fem.
    Llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació. Llegir ens estimula la imaginació, ens fa passar bones estones, ens ensenya mons llunyans, ens descobreix la història del país i d’altres indrets, ens mostra personatges interessants, i un llarg etcètera.
    I si, a més de llegir –que en principi és una tasca solitària- comentem les lectures, és quan les paraules, les narracions, les històries prenen un sentit més ampli; a la nostra visió s’afegeixen altres visions; a la nostra opinió, s’afegeixen altres opinions. I l’enriquiment està servit. Tothom que ha participat en un club de lectura ho sap i ho ha experimentat.
    Us animem a participar-hi.

2 comentaris

  1. Sandra Camps

    12 març 13
    10:48 #

    Felicitats per la iniciativa! Ja he recomanat aquest bloc als meus alumnes de Suficiència 1, perquè s’animin a llegir en català.

  2. Marta Padrós

    12 març 13
    18:21 #

    Gràcies, Sandra. Els teus alumnes seran molt benvinguts al nostre blog.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes