• Les mateixes estrelles i Hola, Connie

    La Daniela Ferrera, del nivell Bàsic 3, ens ha fet arribar aquests comentaris de dos llibres que ha llegit.

    Em va agradar llegir “Les mateixes estrelles” de Núria Martí perquè és una història de guerra, d’amor i de supervivència per a un futur millor.
    mateixes estrelles

    També em va agradar llegir “Hola, Connie” perquè són correus electrònics entre dues amigues. La història s’assembla molt a la meva història de quan vaig arribar a Catalunya l’any 2008.
    HOLA CONNIE

    Print Friendly, PDF & Email
  1. yudith alejandra

    26 nov. 13
    17:10 #

    m’agrado el diari de ana frank per la seva història i com a nena-jove mai va perdre les esperança malgrat la seva condició.

    1. mpadros

      26 nov. 13
      17:17 #

      Gràcies pel teu comentari, Alejandra. El diari d’Anna Frank és un llibre que a mi també m’agrada molt. I tens raó, ella no va perdre mai l’esperança.

  2. yudith alejandra

    26 nov. 13
    17:23 #

    hola daniela, a mi la hola connie no me vaig ‘ha agradat gens esperava una mica més d’aventura.

  3. yudith alejandra

    26 nov. 13
    17:57 #

    la vida de pau casals me ha agradat molt, vaig permitre conoxer mes sobre i entendre la tan anelada independencia de cataluya. Un home dedicat a la musica y la pou(,Himne de las Naciones Unidas)una de sevas compisinones.
    grand defensor de la seva llengua.

    1. Marta Padros

      26 nov. 13
      18:25 #

      És veritat, Yudith, que “La vida de Pau Casals” és un llibre que permet conèixer més coses sobre la independència de Catalunya i que Casals va ser un home dedicat a la música i a la pau. I, efectivament, L’Himne de la Pau és una composició que va fer per a les Nacions Unides.

  4. mpadros

    12 febr. 16
    12:08 #

    En Ricardo, de l’I1, ens comenta de Les mateixes estrelles que li ha agradat molt perquè està ple de sentiments, tant bons com dolents, i li ha ensenyat que hem de donar més valor a les coses i a la vida que tenim.
    També ens diu que el va impressionar el personatge de la Teresa, “una dona molt pobra i molt senzilla amb un cor enorme i pur”. Gràcies, Ricard, pels teus comentaris.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes