• Origen: Tambakunda

    Tot just he començat a llegir aquest llibre que explica la història real d’en Samba, un noi del Senegal, parella lingüística de l’autora. La Mariona Masferrer, psicòloga i escriptora, va conèixer en Samba a través del programa de Voluntariat per la Llengua i ell li va demanar que escrivís la seva història, des de la seva sortida del Senegal fins ara, que ja es defineix com a senegalès de naixement i català d’adopció.

    Ben aviat tindrem la Mariona a Palafrugell, per presentar-nos el llibre. De moment us en recomano la lectura i us deixo un enllaç a un programa de ràdio i un altre al seu blog per si en voleu saber més.

    Tambakunda

  1. Marta Padrós

    18 febr. 14
    18:28 #

    La presentació va ser molt interessant, la Mariona ens va explicar moltes coses del seu viatge al Senegal i també moltes coses d’en Samba. A més vam poder sentir i veure el protagonista del llibre en un vídeo.
    Alguns dels nostres alumnes ja han començat a llegir el llibre. Esperem els seus comentaris.

  2. mpadros

    27 febr. 14
    18:18 #

    La Maggie, del curs Elemental 2, ja se l’ha llegit i ens diu que el va trobar una miqueta difícil a les primeres pàgines però que després ja no, i que li va agradar molt. Ja l’ha deixat a una amiga seva perquè el llegeixi.
    Us el recomana.

  3. mpadros

    10 febr. 15
    18:49 #

    La Mariam, de l’Intermedi 1, també se l’ha llegit. Li ha interessat sobretot el personatge principal, en Samba; troba que és “un noi intel·ligent, que sap què vol. Amb la seva força interior sempre tira endavant i, des de la seva infantesa, va superant reptes i buscant una vida millor”.
    Això sí, també ens diu que el llibre li ha sembla massa llarg i una mica avorrit. Què en penseu?

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes