• La remor de les onades

    Sota l’etiqueta “llibres fàcils” us volem presentar novel·les que no són adaptades com a lectura fàcil, però que ens sembla que són prou senzilles com perquè un lector que estigui acabant el nivell Elemental (B1) de català les pugui llegir.

    És una novel·la d’un escriptor japonès, Yukio Mishima, escrita el 1954 i traduïda al català el 2008. Narra una història d’amor molt senzilla entre un noi jove, pescador, i la filla d’un ric propietari. Tots dos viuen en una petita illa apartada de la civilització, que conserva encara tradicions que fan impossible aquest amor. Impossible? En l’amor res no és impossible.

    518394-340x340

  1. mpadros

    10 febr. 15
    18:44 #

    La Cristina ens parla de la Chiyoco, un personatge secundari, però que tindrà un paper important en el desenllaç de la novel·la “És la filla del faroner i la seva dona. És una noia que estudia en una universitat de Tòquio i només torna a l’illa durant les vacances. A a Chiyoco li agrada en Shinji però no ho diu a ningú, per això quan el veu amb l’altra noia fa córrer un rumor contra la parella per tot el poble.”
    A la Cristina li ha agradat la novel·la, però ens adverteix que els noms dels personatges són una mica difícils de llegir; algú més hi està d’acord?

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes