• Tendra és la nit

    Sota l’etiqueta “llibres fàcils” us volem presentar novel·les que no són adaptades com a lectura fàcil, però que ens sembla que són prou senzilles com perquè un lector que tingui el nivell Elemental (B1) de català, o que no llegeixi habitualment, els pugui llegir.

    Aquest llibre de Sílvia Manzana, escriptora gironina, ens explica la història d’una dona casada que, per fugir de les coses doloroses de la seva vida, es construeix una vida imaginària que acabarà fent-se realitat.
    És una història d’amor i desamor, de por, de lluita i d’esperança molt tendra i, al mateix temps, molt fàcil de llegir.

    34351937

  1. mpadros

    10 febr. 15
    18:38 #

    La Diana ens ha fet aquest comentari: ” M’ha cridat l’atenció la Kathleen i la seva forma tan particular de fugir de la realitat i de suportar maltractaments per bastant temps; i que al final ha sigut el seu amor de mare el que ha fet que pogués acabar un mal matrimoni. No m’ha agradat gaire, sobretot perquè no m’agrada que la dona no s’hagi adonat del seu lloc davant del seu marit, però, per altra banda, el recomanaria a la gent a qui li agraden els finals feliços.”

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes