• Bones intencions

    intencions

    En moments com aquest, en què la vida és complicada per a molta gent, aquesta és una bona obra per llegir perquè és una novel·la optimista. Sabem que és ficció, d’acord, però per què la vida no ens ha de poder donar una segona oportunitat com la que dóna a la Valèria, una farmacèutica de mitjana edat abandonada pel seu marit; al seu pare, condemnat a viure els darrers anys de la seva vida en un pis de ciutat, després de passar tota la vida en una masia; a la Doris, la dona que en té cura i que envia tots els diners que guanya a un fill gandul que se n’aprofita; a l’Albert, un exempresari enganyat i arruïnat; al David, un agent immobiliari vençut per l’alcoholisme o a la Susi, una estudiant excel·lent, una professora brillant i alhora una dona maltractada per un marit insegur i violent?
    L’autora ha estat capaç d’imaginar una situació en què totes aquestes persones es troben i s’ajuden mútuament per arribar a bon port, i fer-la creïble.

  1. mpadros

    10 febr. 15
    18:31 #

    La Nati ens diu “Jo recomanaria de llegir aquest llibre, ja que és un llibre entretingut i és ràpid de lectura i de comprensió, perquè pots adonar-te que en qualsevol moment les nostres vides poden canviar per millorar i que els canvis s’han d’aprofitar, i perquè és un llibre ple de bones intencions.” Li ha interessat el personatge de la Valèria, perquè la troba “una dona forta i tendra a la vegada” i li agrada la seva “gran decisió de canviar la seva vida còmoda de farmacèutica per la de regentar un hotel que no és clar que li pugui anar bé”.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes