• La necessitat de ser útil

    broggi

    L’obra de què us vull parlar avui és un recull de converses que van tenir el doctor Moisès Broggi i la Teresa Pous, llicenciada en Filosofia. A través de la reproducció de les converses que fa la Teresa ens arriben pinzellades de la filosofia de vida del Doctor Broggi “reflexions profundes, sàvies, plenes d’humilitat, coratge i lucidesa sobre com viure en plenitud”.
    A la primera part del llibre ens parlen de la necessitat de ser útil a un mateix i als altres, de ser útil per afrontar la vellesa i la mort, de ser útil per a Catalunya i de ser útil per a la pau. A la segona part, ens parlen de la vida del doctor, de com exercia la cirurgia durant la guerra civil, dels progressos en el món de la medicina i de la importància de la part humana en la tasca dels metges.

  1. mpadros

    05 des. 14
    12:46 #

    La Cati Lozano, del nivell Intermedi 1, ens comenta les converses que parlen sobre la vida i la mort; sobretot li ha agradat la idea que “per poder viure amb alegria s’ha de perdre la por de la mort”.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes